De carrière van Chantal Janzen

Of je haar nu kent van de Nederlandse televisie of van musicalproducties, een jarenlange entertainment carrière heeft ze wel. De 42-jarige actrice en presentatrice uit Tegelen is al jarenlang een van de mooiste vrouwen van ons land. Chantal Janzen wist op jonge leeftijd al goed welke richting ze op wilde gaan. Ze studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en kreeg les in klassieke dans, moderne dans, jazzdans, acteren, spel en zang, tapdansen en musicalrepertoire. Ze verscheen onder meer in musicals als Crazy for You, Saturday Night Fever, Tarzan, Zij gelooft in Mij, Wicket en Petticoat.

Janzen presenteerde gedurende haar loopbaan bij verschillende omroepen en zenders. Als gezicht bij AVRO presenteerde ze onder andere het Gouden Televizier-Ring Gala en Weten zijn veel. In 2011 maakte de mooie Nederlandse blondine de overstap van AVRO naar RTL. Sindsdien verschijnt ze in bijna alle grote Nederlandse shows en mocht ze deel uitmaken van Everybody Dance Now, Dance Dance Dance en The Talent Project. Janzen weet sinds 2013 de kijkcijfers van het programma Holland’s Got Talent de lucht in te laten schieten en verblijdt de Nederlandse televisiekijker met haar eigen show, Chantal blijft slapen, waar ze bij bekendheden haar roze pyjama aantrekt en vraagt een nachtje bij hen te mogen slapen.

De presentatrice deelt leuke foto’s op Instagram

Met talloze presentatie-, film- en theaterklussen kunnen we wel zeggen dat Chantal een glansrijke carrière in de showbizz- en entertainment wereld niet uit de weg is gegaan. Waar Chantal zich bevindt, schieten de kijkcijfers de lucht in. Met haar stralende glimlach, droge humor en fantastische looks weet ze menig mannenhart op hol te slaan. Chantal Janzen is actief op haar socials en beschikt over een Instagram account van ruim 1,6 miljoen volgers. Van stijlvolle outfits, hoogtepunten in haar carrière tot aan de geluksmomenten met haar familie: Nederland krijgt geen genoeg van de leuke blondine.

Kruip jij iedere vrijdagavond voor de buis, de mooie Chantal Janzen te zien schitteren tijdens de Voice of Holland of krijg jij simpelweg geen genoeg van haar stralende foto’s? Wij hebben onze 10 favorieten Instagram beelden van de Nederlandse presentatrice voor je op een rijtje gezet. Enjoy.