De carrière van Fajah Lourens

De 41-jarige Fajah Lourens is niet meer weg te denken uit de spotlights en zit al ruim 20 jaar in het vak. Fajah begon haar carrière toen zij 21 jaar oud was en de rol van Yasmin Fuentes in Goede Tijden, Slechte Tijden op zich nam. Deze rol speelde Fajah tussen 2002 tot 2005. Inmiddels, een aantal jaren later, heeft Fajah al heel veel verschillende dingen op haar naam staan. Zo deed zij mee aan verschillende programma’s, waaronder Expeditie Robinson en gaat zij door het leven als DJ.

Daarnaast timmert Fajah Lourens ook lekker aan de weg als fitness guru. Zo heeft zij al verschillende boeken geschreven en heeft zij een eigen website met eigen sportkleding, sportattributen en supplementen. Kortom, deze bruinharige krullenbol is echt van alle markten thuis en zal er ook een aardig zakcentje aan verdienen. Dat is dan ook goed terug te zien aan de prachtige woning waar Fajah Lourens nu woont.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Prachtige woning in Purmerland

Fajah Lourens heeft in de twintig jaar dat zij in de spotlights te zien is aardig gespaard, want de prachtige woning waar zij nu in woont is jaloersmakend. Op Instagram geeft Fajah een snelle tour door haar villa en schrijft bij deze video: “Ik ben 41 jaar en ik heb al mijn dromen gerealiseerd door middel van visualisatie, doelen stellen en doorzetten.”

In de video is te zien dat het huis een fantastisch uitzicht heeft en dat de woning geniet van veel natuurlijk licht, om nog niet eens te spreken over het zwembad in de tuin. Daarnaast valt het op dat de woning strak is afgekleed, maar er alsnog een heerlijke sfeer in de woning blijft hangen met een warm gevoel door de aardetinten die zijn gebruikt. Verder vangen we vliegensvlug een glimp op van de enorme open keuken met een reusachtig kookeiland en van haar prachtige badkamer met een grote inloopdouche en een heerlijk ligbad. Aan het einde van de video is ook nog even het buitenaanzicht van het huis te zien en wij zijn enorm onder de indruk vaan het huis. Zie hieronder de video van Fajah Lourens haar prachtige woning:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)