Tips om ‘het’ te doen onder de douche

Het klinkt allemaal leuk en aardig: de daad onder de douche. Is het ook, maar er zijn wel een aantal dingen waar jij ook als man zijnde op moet letten.

1. Gebruik geen doucheproducten

Geen doucheproducten? Maar dat is toch juist lekker? Klopt, het wordt dan wel =glad (waardoor de kans bestaat dat jullie ook nog op jullie bek gaan) en alles zal een stuk makkelijker gaan (not). Sla die doucheproducten gewoon over, tenzij je uit bent op een schimmelinfectie.

2. Het wordt niet net zoals die ene film

Een ding kunnen we je beloven: het zal er niet uitzien als die ene film die in je privé venster staat op je laptop. Sorry, maar het is de waarheid. Het blijft niet voor niets een film. De daad onder douche is simpelweg niet soepel. Het is heel veel zoeken en heel veel nat maken. Ja, zelfs onder je douche moet je daarvoor je best doen.

Aan het begin zal het allemaal heel stroef gaan. Jullie zullen gaan merken dat jullie geen plek hebben, er zal een hele zoektocht zijn naar welke posities wél en niet werken en de spierpijn achteraf is absurd. Maar met de tijd gaat het steeds beter en beter.

3. Even de douchekop aan de kant

Ademen: best belangrijk, hè?. Zorg er dus ook voor dat jullie dat tijdens de daad, onder de douche ook doen. Dus zodra een van de twee besluit down under te gaan, is het wél zo netjes om de douchekop even weg te draaien. Tenzij jullie er beide op kicken als er iemand stikt. Ieder zijn ding natuurlijk.

Tips voor een stomende douchesessie

Ben je overtuigd en wil je weten hoe je zo’n stomende douchesessie makkelijker voor jezelf en voor je douchepartner maakt? We hebben er een aantal onder elkaar gezet, maar blijf onthouden dat het voor iedereen anders is.

1. Gebruik glijmiddel

Hoewel je onder de douche staat, zal vrouwtje daar beneden écht niet vanzelf al nat worden. Geen tijd voor een lange sessie van tevoren? Gebruik dan glijmiddel. Je zult merken dat wanneer je dat niet doet, dat één… je partner pijn heeft, en twee… dat het niet zo easy gaat. Glijmiddel is daarom de beste oplossing.

2. De gouden posities

Staand: hoe doe je dat? Wat zijn de gouden standjes voor onder de douche? Gewoon doggy. Als de douche groot genoeg is dan kan ze haar handen als ondersteuning gebruiken tegen de muur.

het doen onder de douche posities

Is ze lenig? Zorg ervoor dat haar hele lijf naar voren buigt tot ze daarmee haar benen raakt, en ja dan is het aan jou. Jullie kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om down under te gaan, maar let dan op bij wat we eerder zeiden.

3. Met koud water je goedje wegspoelen

Heel fijn als je je hoogtepunt hebt bereikt, maar het kwakje zal niet, net als bij missionarissen, verdwijnen in het lichaam. Het meeste zal langs de benen richting het doucheputje gaan. Naja, in onze dromen. Want vaak blijft het plakken aan je beenhaar. Niet zo fijn.

De oplossing: spoel het met lauw of zelfs koud water weg. Je wit goedje zit vol eiwitten die stollen als ze in contact komen met warm water, waardoor het extra gaat plakken. Koud douchen vindt niemand leuk, maar jullie zullen toch echt even moeten doorbijten.

4. Antislipmat overwegen?

Al gebruik je geen doucheproducten, blijft een douche altijd glad. Al helemaal wanneer je glijmiddel gebruikt. De naam zegt het namelijk al. Je zal tijdens de sessie merken dat je heel erg je best moeten doen om niet te vallen. Al helemaal omdat jij eigenlijk al het werk moet doen.

Tip: overweeg een antislipmaat. De kans is groot dat je douchepartner daar niet echt warm van wordt, maar jij staat tenminste steady!