Je beddengoed opvouwen blijft toch altijd een dingetje

Veel mensen hebben een hekel aan het doen van de was. Het is ook een eindeloze zaak. Je blijft altijd was hebben en je moet het toch ook echt weer opruimen. Vaak zijn de dekbedovertrekken en kussenslopen nog aardig makkelijk op te vouwen. Het is voornamelijk het hoeslaken wat bij veel mensen nou zo’n weerstand opwekt. Ze zijn ontzettend lastig strak op te vouwen door het elastiek en tijdens het vouwen gaat alles alle kanten op. Toch zijn er een aantal manieren om je hoeslaken strak op te vouwen. Aan de hand van dit stappenplan kan jij het ook.

 

Hoe vouw je het hoeslaken strak op?

Misschien vraag je je af: waarom moet ik dat ding eigenlijk opvouwen en voor wie? Het past zo ook wel in de kast of lade. Dat is inderdaad waar. Maar juist omdat laden of kasten zo vol zijn, is het slim om alles zo efficiënt mogelijk op te bergen. Zo hou je genoeg ruimte over voor andere spullen. Maar hoe vouw je nou een hoeslaken strak op?

Een YouTube-kanaal genaamd Living On A Dime To Grow Rich plaatste jaren geleden al een filmpje waarin een mevrouw, Jill Cooper, precies laat zien hoe je je hoeslaken nou strak opgevouwen krijgt. Check het filmpje hieronder en kijk maar hoe makkelijk het is:

Lees ook: Met deze tips verdwijnen niet al jouw sokken en onderbroeken in jouw dekbed tijdens een wasje.