Goedkope woning in Groningen te koop

Een huis vinden is tegenwoordig nog niet zo makkelijk. Toch kom je soms op Funda een buitenkansje tegen. Deze woning in Groningen is daar een goed voorbeeld van. Als je namelijk een beetje handig bent, dan kan je van deze bouwval wel iets moois maken. Kortom, de perfecte uitdaging voor iemand met twee rechterhanden en die bereid is om naar het noorden te verhuizen.

 

Wat vertelt de Funda-advertentie ?

Het huis aan de Billitonstraat 9 in Groningen is zeer authentiek en komt oorspronkelijk uit 1911. Verder heeft het huis een woonoppervlakte van 143 vierkante meter en is op loopafstand van het bruisende centrum. In totaal heeft het huis vier kamers, waarvan drie slaapkamers en één badkamer. Op de begane grond zijn direct de karakteristieke elementen van het huis terug te vinden. Zo is er een kamer met grote ramen te vinden, waardoor er veel licht binnenkomt en daarnaast is er ook een schouw aanwezig. Van deze kamer zou je prima een slaapkamer kunnen realiseren.

bouwval groningen goedkope woning te koop

Het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping, waarbij de woonkamer een grote open keuken heeft, die het hardst aan vernieuwing toe is. Zoals je wel kunt zien zal een likje verf en vernieuwde apparatuur al veel goed doen aan deze woonkamer en kun je het dan ook met weinig middelen naar een charmante stadsvilla verbouwen.

Dakterras en riante tuin

Op de tweede verdieping is een zeer ruime slaapkamer met openslaande deuren naar een dakterras te vinden. Waar je uitzicht hebt over de riante tuin van 89 vierkante meter. Net zoals in het huis moet er aan de tuin ook nog ongelofelijk veel worden gedaan. Maar goed, ondanks dat er nog veel moet gebeuren is de prijs daar ook naar. Zo betaal je voor deze goedkope woning in Groningen, maar een bedrag van € 325.000. En dat valt voor de ruimte die je hebt reuze mee. Zie hieronder een aantal foto’s van Funda:

GOEDKOPE WONING OP FUNDA GRONINGEN
betaalbare woning in groningen met tuin en dakterras