Waar kennen we Yvonne Coldeweijer nou eigenlijk van

De meeste mensen zullen Yvonne Coldeweijer kennen als de roddeltante van Nederland op haar Instagram-account @lifeofyvonne. Toch is ze al een langere tijd in medialand te vinden. Yvonne is geboren in Tilburg heeft daar ook psychologie gestudeerd. Deze opleiding en haar volgende opleiding aan de Fontys Academie voor Drama heeft ze niet afgemaakt.

Je kunt haar in 2009 ook gezien hebben in het programma K2 Zoekt K3, waarin voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts de muziekgroep verliet en ze opzoek waren naar een opvolger. In deze competitie heeft ze de finale niet weten te bereiken en werd Josje Huisman het nieuwe K3-lid. Toch was ze het zingen zeker nog niet zat: ze was van 2010 tot 2013 het gezicht van het nieuwe Telekids als Keet! en heeft ook in verschillende musicals gespeeld.

Yvonne is vooral online te vinden

Ondanks haar passie voor acteren en zingen is Yvonne tegenwoordig het meest op social media te zien. Ze heeft sinds 2015 een eigen YouTube-kanaal waarop ze veel verschillende soorten video’s plaatst. Dit YouTube-kanaal had even een korte pauze maar tegenwoordig is ze weer terug op het videoplatform te vinden met maar liefst 172K abonnees. Daarnaast houdt ze zich vooral met andere mensen bezig en deelt ze haar gedachten, roddels en speculaties met de rest van Nederland. Niet iedereen is zo blij met haar juicekanaal en ze heeft er regelmatig gedoe mee.

 

Wat is het salaris van Yvonne Coldeweijer?

Maar wat kun je nou eigenlijk verdienen aan het hebben van zo’n juicekanaal? Uit een interview met de Quote komt naar voren dat ze een tijd geleden maar liefst zo’n half miljoen euro verdient per jaar. Dit was toen haar volgersaantal rond de 300K lag, inmiddels is dit weer een stuk meer dus is de kans groot dat ook haar salaris er flink op vooruit is gegaan. Toch moet je je misschien afvragen of werk als dit met bijbehorende negatieve reacties en consequenties het waard zijn. Uit ditzelfde interview lijkt het dat Yvonne zich hier niet druk om maakt: hoe meer geld zee verdient hoe meer ze zich vrij voelt om haar werk te blijven doen.

Lees ook: Dit schokkend lage bedrag verdient Noor Omrani met hockey.