De carrière van Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is een 36-jarige zangeres uit Voorburg. De zangeres groeide op in Rijswijk en deed op 16-jarige leeftijd mee aan de talentenjacht, waar ze door haar moeder voor werd opgegeven. Vervolgens won ze deze wedstrijd en besloot ze haar droom als zangeres waar te maken. Vijf jaar lang ging ze verschillende Haagse cafés af om daar iedereen te verwennen met haar prachtige zangkunsten.

 

Bij het grote publiek werd ze voor het eerst bekend bij haar deelname aan Bloed & Zweet en Tranen en The Voice of Holland. Bij The Voice heeft ze wederom een geweldige indruk achtergelaten en haalde ze de tweede plek in 2018 met het nummer Ik Leef Mijn Eigen Leven. Haar eerste single Kom ga mee met mij werd geproduceerd in de Fendal Sound Studio’s. Sindsdien heeft ze nog veel meer singles uitgebracht zoals Wat zou je doen, Het geeft niet en Proost op het leven. Ze heeft veel bereikt en is ook gelukkig getrouwd sinds 2013 met haar vrouw Daisy. Ze kan in ieder geval zeggen dat ze enorm hard voor deze carrière heeft gewerkt.

Wat verdient de Nederlandse zangeres per optreden?

De zangeres is een van de bekendste volkszangeressen van dit moment in Nederland. Het zal daarom ook niet heel goedkoop zijn om haar in te huren voor een gezellig optreden. Als je Samantha Steenwijk wil uitnodigen en er een leuk feest van wil maken, dan zal je snel rond een bedrag van 5.000 euro kwijt zijn voor een optreden van 30 minuten. Dit is dan voor een Tape optreden, maar met een live band met alles erop en eraan zal je rond de 7.000 euro kwijt zijn. Geen koopje dus, maar gezelligheid gegarandeerd!

Schrok je al van het bedrag wat Samantha Steenwijk verdient per optreden? Bekijk dan bedrag wat Flemming verdient per optreden. Dat is nog een stukje hoger.