Wat is het jaarlijkse salaris van Noa Lang?

Noa Lang is nu bij PSV en hij heeft veel zelfvertrouwen. Hij vindt dat hij meer waard is dan de grote som geld (15 miljoen euro) die PSV voor hem heeft betaald.

Bij PSV verdient Lang ongeveer 2 miljoen euro per jaar, wat hem op de tiende plaats van de lijst van best betaalde spelers van de Eredvisie zet. Met deze overstap naar PSV krijgt Noa Lang de kans om beter te worden in een nieuwe omgeving. PSV hoopt dat hij goed zal spelen en waardevol zal zijn voor het team. Noa zelf denkt dat hij bij PSV een stap kan zetten naar de top van de voetbalwereld. De tijd zal het leren.

De carrière van enfant terrible Noa Lang

Noa Lang is een Nederlandse voetballer met een bijzonder verhaal. Hij is momenteel 24 jaar oud, werd geboren in Capelle aan den IJssel en begon met voetballen bij een club in Rotterdam, genaamd RSV HION. Op een dag merkte Feyenoord hem op en nodigde hem uit om in de jeugdopleiding te komen spelen. Daar bleef hij acht jaar en trainde hij samen met andere jonge talenten, zoals Dylan Vente, Tyrell Malacia en Tahith Chong.

Wat Noa’s verhaal interessant maakt, is dat hij als kind eigenlijk een fan van Ajax was. Zodoende besloot hij in 2013 over te stappen naar de jeugdopleiding van Ajax. Deze overstap zorgde voor wat spanning en onbegrip bij de supporters van Feyenoord. Noa maakte zijn debuut voor Ajax in 2017, eerst bij Jong Ajax en later in het eerste elftal. Hij liet zien dat hij talent had en maakte indruk met zijn prestaties. In het seizoen 2019/20 werd hij uitgeleend aan FC Twente, waar hij goed presteerde en doelpunten maakte. Daarna ging hij op huurbasis naar Club Brugge in België en werd uiteindelijk definitief overgenomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Noëll Lang (@noano)

Bij Club Brugge speelde  Lang geweldig, werd hij topscorer en kreeg hij veel prijzen. Zijn salaris in België was ongeveer tussen de 1.2 en 1.5 miljoen euro per jaar. In 2023 tekende Noa Lang een contract bij het Eindhovense PSV. Hier maakte hij een fantastische start door meteen doelpunten te scoren in belangrijke wedstrijden en uit te blinken. Noa Lang heeft dus een interessante reis in de voetbalwereld doorgemaakt en lijkt een mooie toekomst voor zich te hebben, als hij zijn vorm behoudt.

Vind je dit leuk om te lezen? Check hier dan de link van de salarissen van de spelers van PSV 2023-2024.