De carrière van Django Wagner

Django Wagner is geboren op 26 oktober 1970 in Nuenen, Noord-Brabant. De Nederlandse zanger heeft een Sinti afkomst en is opgegroeid in een woonwagenkamp met zijn muzikale zigeunerfamilie. In 2009 kwam hij met het nummer Kali. Hiervoor heeft hij samengewerkt met het Rosenberg Trio, een Sinti jazztrio. Op het gelijknamige album stonden ook de hits Mooie Blauwe Ogen, Maar Toch Blijf Jij Me Trouw, Mijn Naam Dat Is Marina en Ik Geniet Zo Van Het Leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Django Wagner (@djangowagnerofficial)

Echte vrienden

In 2017 kwam de AVROTROS met het programma 3Man Sterk. Hierin gingen Frans Duijts, Peter Beense en Django Wagner werken bij verschillende bedrijven. De drie wisten van tevoren niet waar ze gingen werken. Het programma was zo’n succes de de drie een zanggroep begonnen genaamd: Echte Vrienden. Ze hebben één nummer gemaakt genaamd Muziek Is Ons Leven. De Nederlandse zanger kan ook zeggen dat hij echte vrienden is met onze koning Willem Alexander. Hij werd namelijk in 2015 uitgenodigd voor de uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde. Een hele prestatie!

Wat verdient Diego Wagner per optreden?

Django Wagner heeft altijd zin in een feestje, dus ook die van jou. Volgens Twilight Entertainment kun je de zanger inhuren voor €3.995 voor een concert van 30 minuten. Hier komt nog wel BTW en BUMA (muziekrechten) bij. Hiervoor krijg je een tapeshow met met de Sinti-zanger. Ook kun je er een podium bij huren. Dit kost maximaal €1.000 extra.

Je kunt ook de echte vrienden collega van Django inhuren voor een mooi prijsje. Check hoeveel Frans Duijts kost per optreden.