Daley Blind kan flink cashen met de verkoop van het huis

Het penthouse, compleet met een jacuzzi op het terras, staat te koop voor een prijs van maar liefst € 5.750.000. Als de verkoop slaagt voor deze vraagprijs, kan Blind een winst van meer dan € 3 miljoen tegemoet zien. Een indrukwekkend staaltje ondernemerschap van de linksback van oranje.

Daley Blind, een Ajax-icoon en de trotse zoon van de Nederlandse voetballegende Danny Blind, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Van zijn jeugd bij AFC Ajax tot zijn periode bij Europese grootmachten zoals Manchester United en korte stint bij Bayern München, en nu zijn succesvolle avontuur bij Girona, zijn toewijding en vastberadenheid op het veld hebben hem inmiddels wel een behoorlijk legendarische status bezorgd. Nu onthult hij zijn gevoel voor ondernemen met dit opmerkelijke vastgoedaanbod en de bijkomende (mogelijke) winst daarvan.

Het huis zelf: een rondleiding

Het penthouse, gelegen op de 21e verdieping van het Xavier-appartementencomplex aan de Gustav Mahlerlaan, biedt een adembenemend uitzicht over Amsterdam. Met ruim 320 m² aan woonruimte en een terras van 166 m² inclusief jacuzzi op balkon, belichaamt dit exclusieve penthouse alles wat een voetballer rust zou geven na intensieve wedstrijden. Daarnaast biedt het complex voorzieningen zoals een afgesloten parkeergarage met drie parkeerplaatsen, een oplaadunit en gemeenschappelijke fietsenstallingen.

appartement daley blind amsterdam te koop

Het penthouse heeft met een erg indrukwekkend hoge plafondhoogte en verdiepingshoge ramen voor maximale privacy en natuurlijk licht. Het beschikt over een enorme woonkamer, een compleet ingerichte keuken met een groot balkon, een loungekamer met een tweede keuken die uitkomt op het terras met jacuzzi, een master suite met dressing room en privébadkamer, drie ruime slaapkamers, een tweede badkamer hiernaast, een grootse bijkeuken en meer.

Daley Blind toont niet alleen zijn voetbalvaardigheden, maar bewijst ook dat hij een vastgoedmagnaat zou kunnen zijn na zijn voetbalcarrière. Bekijk hieronder meer foto’s of neem een bezoekje aan de website van MVA:

penthouse zuid as te koop

badkamer gustav mahlerlaan penthouse