Vliegen is niet goedkoop

Meestal betaal je redelijk wat euro’s voor een vliegticket. Hoe verder weg je wilt reizen, hoe meer het je gaat kosten. Een ticket buiten Europa kan al gauw tegen de duizend euro aan zitten, zo niet ver daarover. Het boeken van een vliegticket kan dus soms wel een beetje pijn doen in je portemonnee. Gelukkig zijn er ook vliegtuigmaatschappijen die het ons wat makkelijker maken om te reizen. Binnen Europa vlieg je vaak al een stuk voordeliger. Afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij kun je soms voor slechts een paar tientjes tot honderd euro een retourtje boeken naar een van Europa’s prachtige steden.

 

Ryanair heeft mega deals met goedkope vliegtickets

Ryanair doet er nu een schepje bovenop met wel hele voordelige deals. Je kunt namelijk al vanaf 5 euro een vlucht boeken naar een bestemming binnen Europa. De voordeligste reis die ze aanbieden tijdens de actie is een vlucht naar London Stansted. Daarvoor moet je alleen wel vanuit Maastricht opstijgen. Dezelfde bestemming vanaf Eindhoven kost je €7,99. Andere voordelige reizen zijn Dublin, Manchester en Krakau voor slechts €9,99 en Bologna, Barcelona en Milaan voor maar €12,99.

voordelig vliegen naar london stansted met ryanair deal

Overigens moet je er wel rekening mee houden dat dit de prijzen zijn voor een enkele reis. Bij deze prijzen is dat alsnog geen groot probleem, want €10 voor een retourtje London is nog altijd vele malen goedkoper dan wat je normaal waarschijnlijk zou betalen. Ook ben je natuurlijk afhankelijk van de vertrektijden van Ryanair. De vliegtuigmaatschappij heeft namelijk niet voor elke bestemming elke dag een vlucht. Naar sommige steden vliegen ze om de dag of op vier keer per week op vaste dagen. Wanneer je gebruik wilt maken van de deals heb je tot 27 april de tijd om je tickets te boeken bij Ryanair. De mogelijke reisdata liggen tussen 1 mei 2022 en 30 juni 2022. Dat zijn dus maar liefst twee maanden waarin jij even een op  stedentripje kunt gaan.

Zie de deals hier.