Ruud Gullit zijn carrière

De in Amsterdam geboren Rudi Dil is een voormalig Nederlands profvoetballer. Ruud Gullit (60) wordt erkend als een van de beste voetballers ooit. De tweevoudig Ballon d’Or winnaar vormde bij AC Milan samen met landgenoten Frank Rijkaard en Marco van Basten jarenlang een ‘gouden trio’. In 1988 won Gullit als aanvoerder van Oranje het EK voetbal. Hij zette in 1998 een punt achter zijn carrière als profvoetballer en begon aan zijn loopbaan als trainer. Hij heeft als hoofdtrainer gewerkt bij clubs als Chelsea en Feyenoord. Nu werkt Gullit als voetbalanalist voor Nederlandse en Engelse sportprogramma’s. Hoewel hij hier hoogstwaarschijnlijk ook een lekker zakcentje mee verdient, zorgt hij er met vastgoed ook voor dat hij maandelijks een extra bedrag op zijn rekening krijgt. Ruud Gullit verhuur namelijk zijn mooie appartement in Amsterdam.

Het appartement van Ruud Gullit in Amsterdam-Zuid

Ruud Gullit verhuurt zijn appartement in Amsterdam voor 2.150 euro via Funda. De huurder krijgt hiervoor een appartement van 80 vierkante meter met drie kamers: twee slaapkamers en één badkamer. De luxe open keuken is voorzien van allerlei inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt het appartement over een externe berging van circa 4 m2, een lift en ook een privé parkeerplaats. De geschatte woningwaarde ligt tussen de 511.000 en 565.000 euro. Als je zijn appartement wil huren, moet dat voor minimaal twee jaar. Ruud eist ook een eenmalige waarborgsom van 4.300 euro.

Stijlvol wonen kan goed in deze buurt. De woning is in 1999 gebouwd en staat op de Amstelveenseweg, nabij de Zuidas in Amsterdam. Het appartement heeft veel voorzieningen in de buurt zoals diverse horecagelegenheden en het Amsterdamse bos voor wanneer je een wandeling wil maken door de natuur. In de buurt Buitenveldert zijn verschillende buurtwinkelcentra waar je voor je dagelijkse boodschappen terecht kunt. Ook staat deze woning op fietsafstand van het centrum.

Het huis is uitstekend bereikbaar met de auto. Binnen een paar minuten rijd je op de A10 die aansluitingen heeft op snelwegen in alle richtingen. De bus en tram hebben beide een halte op loopafstand, het appartement is dus ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Zie een aantal foto’s of kijk op Bekende Buren:

Ruud Gullit woning Amsterdam

Ruud Gullit woning Amsterdam