Een van de mooiste woonboerderijen in Nederland staat in Noordzijde

Gelegen in Noordzijde ligt deze fraaie en ontzettend ruime woonboerderij. De woning heeft een woonoppervlakte van 322 m2 en bevindt zich op een ruim perceel van maar liefst 975 m2. Deze woonboerderij is gebouwd in 1906 en is volledig gerenoveerd en verbouwd, wat resulteert in een prachtige combinatie van authenticiteit en een modern design.

De woning is goed bereikbaar en heeft ook nog eens veel voorzieningen in de buurt. De woonboerderij staat op loopafstand van het centrum voor wanneer je gezellig de stad in wil duiken om te winkelen. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg heel vlakbij, handig om die verre reizen makkelijk af te kunnen leggen.

mooie woonboerderij te koop in nederland

De woonboerderij ligt middenin de dorpskern. De ruime tuin en vrijstaande ligging zorgen voor een extra vrij gevoel. Daarnaast kun je prachtige fietstochten maken door de polder en genieten van de natuur die de omgeving te bieden heeft. Ook is het mogelijk om te watersporten op de rivieren Merwede, de Lek en de Noord. Kortom, wonen, werken en recreƫren komen moeiteloos samen in deze prachtige woonboerderij.

Wat vertelt de Funda-advertentie?

Met negen kamers heeft deze woning genoeg mogelijkheden. Het huis beschikt over een dubbele en extra werkkamer met bijbehorende entree dat goed schikt voor een kantoor. Met de royale woonkamer, keuken en televisiekamer blijft er genoeg leefruimte voor de overige gezinsleden over. Er bevinden zich op de eerste verdieping vier slaapkamers en twee badkamers. Verder beschikt de woning over een groot bijgebouw inclusief zolder, met een lengte van 12,5 meter. Dit maakt deze ruimte geschikt voor een sport-, speel- of hobbyhoek. Dus ben jij op zoek naar een woning die ruim genoeg is voor een gezin met kinderen? Wellicht is deze woning iets voor jou!

Deze prachtige woonboerderij heeft dan ook wel een aardig prijskaartje. De vraagprijs bedraagt 950.000 euro, gemiddeld 2.950 euro per vierkante meter woonruimte. Ben jij benieuwd hoe deze stijlvolle woonboerderij eruitziet? Bekijk hieronder de foto’s van een van de mooiste woonboerderijen op Funda:

woonboerderij foto te koop funda

ruime woonboerderij noordzijde funda te koop