Ruud Gullit vindt binnen één maand een huurder

Iedereen heeft ondertussen wel meegekregen dat er een woningtekort heerst. Hrt is tegenwoordig niet meer zo lastig om een huurder te vinden voor je huis, zeker niet als je Ruud Gullit heet. De voormalig Nederlandse profvoetballer heeft zijn woning in Amsterdam Zuid onlangs ter huur gezet, en met succes. De tweevoudig Ballon d’Or winnaar heeft niet lang hoeven wachten om een huurder te vinden.

 

Het heeft slechts een maandje geduurd. Een van de eisen om het appartement te kunnen huren, was een eenmalige waarborgsom van 4.300 euro en ook moest de woning voor minimaal 2 jaar worden verhuurd. De huurprijs van dit appartement bedraagt 2.150 euro per maand. Voor deze prijs krijgt de huurder dan ook een relatief ruime woning van 80 m2 gelegen in Amsterdam Zuid.

Een heel fraai appartement in de hoofdstad

De woningwaarde van dit appartement wordt geschat tussen de 511.000 en 565.000 euro. Dit is eigenlijk een bizarre prijs voor een woning van dat formaat, maar in onze hoofdstad is dat het nieuwe normaal. De woning van Ruud Gullit is een driekamerappartement (twee slaapkamers en één badkamer). Daarnaast heb je ook je eigen privé parkeerplaats en is er een lift voor wanneer je de trap niet op wil lopen of voor wanneer je zware boodschappen bij je hebt. Ideaal. De woning is gelegen nabij de Amsterdamse Zuidas.

Klik op deze link voor foto’s van het appartement van Ruud Gullit