Wie is Pommeline Tillière?

Pommeline is een 28-jarige vrouw die grotendeels bekend staat om haar deelname als verleidster bij Temptation Island 2017. Na het programma kreeg ze enorm veel aandacht in de media en heeft ze vervolgens meegedaan aan meerdere televisieprogramma’s zoals Zo man, zo vrouw, De Slimste Mens ter Wereld en Temptation Island: VIPS.

Tijdens Temptation Island leerde ze Merijn kennen, die deelnam aan het programma met zijn toenmalige vriendin. Pommeline begon hierna een relatie met Merijn en hierdoor kreeg het koppel hierdoor veel aandacht in de media. Sinds 2018 zijn de twee uit elkaar. De blondine heeft veel bereikt en heeft inmiddels ook twee eigen tattooshops genaamd INKspired by Pommeline en Cirusso Art By Pommeline. Cirusso heeft ze samen met haar nieuwe vriend Cirio Wassenhove geopend.

De verleidster in gewaagde lingerie

Pommeline Tillière heeft op Instagram bijna 400.000 volgers en plaatst vooral foto’s van haarzelf (wat niet zo gek is ) en foto’s met haar vriend. Recent heeft Pommeline Tillière twee gewaagde foto’s geplaatst op haar Instagram waarop ze te zien is in zwarte lingerie. Deze foto’s heeft ze geplaatst vanwege Internationale Vrouwendag. Ze krijgt hier veel positieve reacties op en de likes komen achter elkaar binnen. Bekijk hieronder de Instagram-foto’s van de Vlaamse blondine: