De carrière van Ruud de Wild

Grote kans dat je Ruud de Wild zijn legendarische stem regelmatig op de radio voorbij hoort komen, want Ruud heeft inmiddels een glansrijke carrière als radio-dj. Zo werd hij op zijn 21e aangenomen als assistent-dj bij de AVRO, waarna hij vervolgens programma’s mocht gaan maken voor Radio 538, Qmusic, BNR Nieuwsradio en NPO Radio 2 waar hij momenteel nog steeds aan de schuifjes draait. Dat je met zo’n carrière een aardig zakcentje verdient is dan ook geen geheim en nu heeft Ruud de Wild dan ook een prachtige woning in Amsterdam te koop gezet voor miljoenen.

Zijn woning in Amsterdam is miljoenen waard

De woning van Ruud bevindt zich in Amsterdam-Oud Zuid en heeft in totale woonoppervlakte van 341 vierkante meter en een riante tuin van 53 vierkante meter.  Het luxe appartement bestaat in totaal uit 6 kamers, waarvan 4 slaapkamers, een speciale speelkamer en drie badkamers. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en het huis is werkelijk waar een plaatje om te zien. Zo heeft één van de slaapkamers een kledingkast van maar liefst zeven meter, heeft de keuken een kookeiland dat van alle gemakken is voorzien en is er een open haard aanwezig dat bediend kan worden met een afstandsbediening.

Kortom, een mega luxe appartement in een van de mooiste buurten van Amsterdam, maar hier is de prijs ook naar. Zo kochten Ruud en zijn ex Aafke de prachtige woning in 2008 voor een bedrag van 2.025.000,- euro. Inmiddels is deze prijs enorm gestegen en heeft Ruud de Wild de woning voor 2.375.000,– te koop gezet.

Het is echter niet de eerste keer dat Ruud de Wild een miljoenen woning te koop zet. Zo maakte hij en zijn liefje Olacy Gulsen en aantal maanden geleden een mega winst op een prachtig pand in Amsterdam. We kunnen dus wel stellen dat Ruud en Olcay er goed bij zitten.

Ruud-de-wild-woning-miljoenen-2

 

woning-ruud-de-wild-miljoenen