Wie zijn Olcay Gulsen en Ruud de Wild?

Olcay Gulsen is een 42-jarige vrouw uit Waalwijk en zit in een relatie met Ruud de Wild. Olcay is Nederlandse programmamaker, modeontwerper en ondernemer. Ze heeft ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s zoals Wie is de Mol, Het Jachtseizoen en The Masked Singer. Verder heeft ze een rol gehad als presentator in programma’s zoals Werk aan de winkel, Shownieuws en Temptation Gossip. In 2002 begon ze een wervings- en selectiebedrijf voor de kledingbranche: Chill Agency. Gulsen had enkele jaren een relatie met voetballer Edgar Davids en sinds 2019 is ze samen met Ruud de Wild.

Ruud de Wild is een 53-jarige man uit Hilversum en is een Nederlandse radio-dj, tv-presentator en kunstenaar. Rond zijn 21e werd hij aangenomen als assistent-dj bij de AVRO, destijds op Hilversum 3, wat later overging in Radio 3. In december 1992 kreeg hij de kans om op de net gelanceerde commerciële zender Radio 538 programma’s te gaan maken, waaronder Wild in het Weekend en The Jungle.

Ruud heeft samen met Tatum Dagelet een dochter, maar helaas voor hen was hun liefdesleven geen sprookje. In 2004 gingen de twee uit elkaar. Hij heeft ook samen met Aafke Burggraaff, die hij in 2005 had leren kennen, een zoon en een dochter. Het huwelijk van Ruud en Aafke eindigde in maart 2014. Sinds 2019 heeft De Wild een relatie met Olcay Gulsen and they’re still going strong.

De prachtige woning van Ruud de Wild en Olcay Gulsen

In oktober 2020 kochten Ruud de Wild en Olcay Gulsen voor 850.000 euro een prachtige woning aan de Herengracht in Amsterdam. Ze lieten er een hypotheek op vestigen van 1.250.000 euro. Dit geld was nodig om de toenmalige bedrijfsruimte te kunnen veranderen in een woonpaleis. En dat is zeker gelukt! Eerst vroeg het koppel 1.850.000 euro voor het pand, maar hebben daarna de vraagprijs toch verlaagd naar 1.750.000 euro. De woning is nu onder voorbehoud verkocht op Funda. Door de verkoop hebben ze in slechts 2,5 jaar tijd een winst gemaakt van ongeveer een half miljoen euro. Netjes! Klik hier voor foto’s van het prachtige pand