Wie is Monica Geuze?

De 27-jarige Monica Geuze is een Nederlandse auteur, presentatrice en voormalig dj. Kortom, een alleskunner. Ze is bekend geworden door haar YouTube-kanaal en was ze één van de eerste en populairste vloggers van Nederland. Ze maakte vlogs over haar dagelijkse leven, tot voor kort. Ze is er namelijk onlangs mee gestopt omdat ze het lastig vindt haar privé leven te blijven delen. Veel van haar fans vinden dat erg jammer, maar hebben daar ook begrip voor. Het kan best zwaar zijn om letterlijk alle ins and outs te delen over je privéleven.

 

Monica Geuze heeft al enorm veel bereikt. Op haar 16e vroeg rapper Ronnie Flex haar om zijn vast dj te worden. Dit heeft ze drie jaar lang voor hem gedaan en daarna begon ze ook voor zichzelf te draaien. De singles Laten gaan (2015) en Nu of nooit (2016) behaalden beiden de hitlijsten. Ook heeft ze van 2015 tot mei 2017 gepresenteerd voor het YouTube-kanaal van RTL; Concentrate. In 2017 publiceerde ze haar een eigen boek, My way, waarin ze vertelt over haar leven als vlogger. In 2021 kwam haar tweede boek uit genaamd Unreleased.  Ze deed ook mee aan programma’s als Kroongetuige, Weet ik veel en Van der Vorst ziet sterren. Ook presenteerde ze de programma’s Love Island en de Bachelorette. Monica heeft nu samen met Kaj Gorgels een podcast genaamd Geuze&Gorgels en ook hiermee is ze succesvol. Het is namelijk een van de populairste podcasts van heel Nederland.

In 2018 kreeg Monica Geuze een dochter met haar toenmalige vriend Lars Veldwijk. Vanaf 2021 woonde ze samen met haar nieuwe vriend, maar ook aan dat sprookje ins een einde gekomen. Begin januari 2023 maakte ze bekend dat haar relatie met hem was afgelopen.

De nieuwe bikini foto van Monica Geuze op Instagram

Monica Geuze heeft 1.2 miljoen volgers op haar Instagram waarop ze recentelijk een prachtige bikini foto geplaatst. Ze krijgt veel positieve reacties onder haar bericht en enorm veel likes en dat begrijpen we maar al te goed. Zie de desbetreffende foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze)