De Amsterdamse woning van Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Radio-dj Ruud de Wild en programmamaker Olcay Gulsen hebben het grachtenpand in 2020 gekocht voor een mooie 850.000 euro. Hier namen zij een hypotheek op van 1.250.000 euro. Zij zijn toentertijd flink aan de slag gegaan om er een woonhuis van te maken, want het was in eerste instantie een werkplek. Dit is ze zeker gelukt en met prachtig resultaat. Het stel heeft de woningen aan de Herengracht nu te koop gezet voor een vraag prijs van 1.850.000 euro. Wordt dit cashen?

Het pand is gelegen aan de Herengracht in het historische centrum van Amsterdam. Het appartement bestaat uit drie verdiepingen ((souterrain, bel- en eerste etage). Er is een riant living met een luxe afgewerkte woonkeuken, drie slaapkamers met marmeren badkamers en-suite, een patio en een balkon. Daarnaast is de afwerking van deze woning van buitengewoon hoog niveau: kosten noch moeite zijn gespaard! De woning heeft een oppervlakte van circa 169 vierkante meter.

grachtenpand amsterdam te koop

Wat vertelt de Funda-advertentie?

Bij de entree stap je direct in de woonkamer. Deze heeft een hoog plafond met grote ramen, deze voorzien de ruimte van veel licht en geven de authentieke balken een bijzondere uitstraling. Aan de voorzijde vind je een opstap naar de eethoek, deze heeft prachtig uitzicht op de Herengracht. Naast de eethoek ligt de keuken. Deze luxe uitgevoerde woonkeuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Waaronder een oven, vaatwasser, Quooker, koelkast, vriezer, wijnkoeler, ingebouwde koffie machine en een inductie kookplaat met afzuigsysteem. Het riante kookeiland heeft een marmeren aanrechtblad.

De trap die naar beneden gaat komt uit op een ruime hal met apart toilet. Tegenover het toilet vind je de wasruimte. De hal is versiert met ingebouwde kledingkasten met verlichting en deze loop door naar de slaapkamer op de achterzijde. Deze is voorzien van een marmeren badkamer, een inloop regendouche en een wastafel met meubel. Lichtkoepels voorzien deze slaapkamer van veel natuurlijk daglicht vanaf de patio. Via de riante badkamer en-suite, voorzien van een dubbele inloop regendouche, ovaal ligbad en een dubbele wastafel met meubel heb je toegang tot de master bedroom. Deze is voorzien van ingebouwde kaptafel. Deze slaapkamer ligt aan de voorzijde van het pand en heeft uitzicht op de Herengracht.

woning herengracht te koop

De derde slaap- en badkamer is te vinden op de eerste etage. Deze badkamer is ook voorzien van een inloop regendouche en een wastafel met meubel. Met de schuifpui heb je gelijk vanuit de slaapkamer toegang tot het balkon, deze heeft uitzicht op de stadstuin. Ook vind je op deze verdieping nog een open ruimte, deze kan gebruikt worden als gezellige zithoek.

Voor meer foto’s kijk hieronder of op BekendeBuren:

woning funda amsterdam te koop

herengracht pand te te koop funda amsterdam