De Rum Club is zonder twijfel een van de meest bijzondere plekken die je zult tegenkomen. De cocktails geven vaak een tropisch gevoel en dat willen ze nu ook laten zien. Zolang jij op zoek bent naar heerlijke cocktails in een exotische sfeer, dan zit je hier helemaal op de goede plek.

Rum Club Utrecht

Na het starten van de Streetfood Club, die voor veel mensen wel bekend zal zijn, is het niks voor de ondernemers om stil te blijven zitten. Ze hebben hun stinkende best gedaan om van de nieuwe club een concept te maken die je niet snel zal vergeten. Het kon ook niet anders om het interieur aan te pakken zoals geen ander dat snel zou doen. Hierdoor hebben ze een sfeer gecreëerd waarbij jij voor even in de tropen zit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rum Club (@rumclubutrecht) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@rumclubutrecht) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door  (@rumclubutrecht) op

Een bijzondere plek, dat is het zeker. Palmbomen, een bar, tropische planten en een muziekje waar alle vrouwen losjes van worden op de achtergrond. Met meer dan 200 verschillende soorten rum is dit dé plek om een lekker glaasje te nuttigen. Mocht je toch liever wat anders willen, geen probleem. Er worden ook andere dranken zoals whisky, gin en tequila geschonken.

Hapjes en drankjes

Naast alle heerlijke cocktails en drankjes die je kan nuttigen, zijn er toch ook de nodige hapjes aanwezig. Gegrilde vissen met een pittige salsa, Jamaicaans gekruide kip of Hawaiaanse bowls. Er is in ieder geval genoeg om je een avondje te vermaken in deze prachtige club. Je kan ze vinden aan de Oudegrach aan de Werf in Utrecht. Met wie zou jij even langs gaan?

Als jij toch meer een gin-fan bent, check dan zijn dit de lekkerste cocktails.