1 Skinny jeans

De skinny is ontworpen om op de enkel te dragen. Een toffe sneaker of chelsea boot staan er daarom ook perfect onder en zorgen voor een casual look. Zo match je op de juiste wijze je broek en schoenen. Deze skinny’s van onder de 100 euro brengen je kledingkast naar een next level zonder je bankrekening te plunderen. Ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen dus kies de beste jeans die jij nog mist.

beste jeans MAN MAN

Foto via: Instagram RareTrio

2 Slim-fit jeans

De slim fit jeans is een van de beste jeans vanwege het simpele feit dat het een veilige keuze is. Het ziet iets minder strak dan een skinny jeans en valt daarom ook iets minder op, althans de manier waarop hij om je benen zit. Ondanks dat hij niet te strak zit, zit er zeker heel veel model in. Het is dan ook voor elke man een stijlvolle optie, of je nu een smalle of brede lichaamsbouw hebt.

beste jeans MAN MAN

Foto via: Instagram RareTrio

3 Straight jeans

De straight fit is perfect voor elke gelegenheid. Wanneer je voor een echte denim kiest, creëer je een casual look. Draag hier een toffe witte sneaker onder en een gestreept overhemd. Een blauwe straight jeans kun je perfect combineren met je smart look. Laat de pijpen van je broek op je schoenen vallen voor een nonchalante look. Combineer deze broek met een leren jas om je outfit net wat netter te maken.

beste jeans MAN MAN

Foto via: Instagram alexsmiles1

4 Tapered jeans

Voor diegene die een skinny te strak vinden, is de tapered fit een van de beste jeans om te dragen. Deze fit zit iets lager bij het kruis, wijder bij de bovenbenen en loopt smal af. Het lijkt dan ook op die van een straight fit maar is smaller bij de pijpen. Dit is dan ook perfect voor de mannen met gespierde benen. Het maakt hem echter wel minder geschikt voor een dressed up look. Draag deze jeans in het zwart samen met een wit t-shirt en denim jack in een andere kleur. Double denim op zijn best.

beste jeans MAN MAN

Foto via: Instagram Bruno Martins

Wanneer je niet erg veel geld tot je beschikking hebt, hoeft dit niet te betekenen dat je geen goede kleding kunt kopen. Een mooie, goede denim hoeft niet duur te zijn. Wij geven ook tips als je nog niet weet hoe je jouw jeans moet combineren met andere kledingstukken.