Een aantal maanden geleden lag de vraagprijs van het huis van Rudolph van Veen nog op 1.695.000 euro. Een aantal maanden terug werd daar 45.000 euro vanaf geschrapt, wat uitkwam op ‘slechts’ 1.650.000 euro aan dit losstaande pareltje. Dat bedrag is ook weer gedaald, tot het punt dat het nu ‘slechts’ 1.565.000 euro voor gevraagd wordt. In totaal is er 130.000 van de originele vraagprijs afgeschaafd. Zelf heeft hij voor het huis 1,2 miljoen euro betaald, dus geen reden voor paniek in huize van Veen. Een winst van 300.000 euro ligt in het verschiet.

Villa van Rudolph van Veen

Het gaat om een vrijstaande villa in Hilversum, die op ongeveer honderd meter van twee prachtige natuurgebieden ligt. De woonoppervlakte bedraagt 222 vierkante meter. Bestaande uit 9 kamers. Opgedeeld uit zes slaapkamers en twee badkamers inclusief sauna. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Waar je nog naar beneden kunt richting de kelder, of helemaal naar boven klauteren naar de zolder. Genieten met een hoofdletter G. De foto’s spreken voor zich.

Rudolph

De troef van de villa

Als Meesterkok kan Rudolph in z’n eigen huis natuurlijk niet gaan kokkerellen op een miezerig fornuis met aangekoekte gaspitten. Er zit dan ook een extreem degelijke keuken in. Het aanrecht neemt zo’n acht meter in beslag, opgedeeld in een kookeiland én een werkeiland. Alles is aanwezig om een waar culinair hoogstandje te creëren. Dat elke dag weer, als je daar zin in hebt.

1985_rudolphvanveenkokverkoop-09 1985_rudolphvanveenkokverkoop-15

Los van de woning ligt er ook een ruime achtertuin bij, met een groot buitenchalet. Ook is er genoeg parkeerruimte mocht je wat mensen willen uitnodigen voor een avond feesten om nooit te vergeten, want op het terrein staat ook nog een vrijstaande garage en een carport waar je totaal vier auto’s kwijt kunt. Maar dat is nog niet alles, want in de achtertuin is een buitenchalet voorzien van elektra en een keukenblok. Doe daarmee wat je wilt. Lijkt dit je wel wat? Check ’t hier.