De Brabantse Roy Donders is een veelzijdig man

Geboren en getogen in Tilburg bouwde Roy Donders een imposant CV op. Voor zijn televisiecarrière had hij al een kledingwinkel én werkte hij als kapper en stylist. In 2013 verkreeg Donders landelijke bekendheid door het RTL-programma Roy Donders: Stylist van het Zuiden, waarin hij een eigen huispakkenlijn lanceerde. In 2014 werd hierop de variant juichpakken bedacht in samenwerking met supermarktketen Jumbo, ter ere van het WK-voetbal. Daarnaast was Donders te zien als deelnemer in verschillende televisieprogramma’s, zoals Expeditie Robinson, De Alleskunner VIPS en Lang Leve de Liefde.

Het liefdesleven van Donders is overigens opmerkelijk: tot 2021 had hij enkel relaties met mannen, tot hij in Griekenland de Eindhovense Michelle Bibi leerde kennen. De twee raakten smoorverliefd op elkaar en al snel trok Michelle bij Roy in. Binnen een maand was Michelle zelfs zwanger van Roy en in maart 2023 werd hun dochtertje Romi geboren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roy Donders official (@roydonderstv)

Zijn huis in Tilburg staat al tijden te koop op Funda

De gezinsuitbreiding van Roy en Michelle vraagt natuurlijk ook om een grotere woning. Naast de kleine Romi heeft Michelle namelijk ook nog een dochtertje uit een eerdere relatie, die ook bij het stel inwoont. Zodoende zette Roy zijn prachtig verbouwde huis in Tilburg vorig jaar te koop voor 550.000 euro. Echter zijn we inmiddels elf maanden verder en de kopers laten nog steeds op zich wachten. Daarom heeft Roy besloten de vraagprijs flink te verlagen en een korting van maar liefst 70.000 euro aan te bieden. Daarmee staat de woning nu te koop voor ‘slechts’ 485.000 euro. Sidenote: Donders kocht het optrekje in 2016 voor een bedrag van 235.000 euro, waardoor Roy ondanks de korting nog steeds een riante 250.000 euro winst zal maken op de woning.

Degene die het huis van Roy uiteindelijk zal overkopen kan rekenen op een instapklare woning. Met een woonoppervlak van 245 vierkante meter en maar liefst zes kamers kan het huis van Donders toch wel door voor een klein paradijsje. Het huis beschikt over 4 slaapkamers en twee badkamers, waarvan er één is voorzien van een tweepersoons whirepool. De luxueuze keuken is voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur die je maar kunt verzinnen en geeft ook nog eens toegang tot het balkon. De woning beschikt over drie woonlagen en biedt eveneens de mogelijkheid tot het creëren van kantoorruimte, die momenteel is gebruik is als schoonheidssalon. Roy is ondertussen hard op zoek naar een eengezinswoning en hoopt vanzelfsprekend zijn Tilburgse paleisje snel te verkopen. Ben je benieuwd naar de woning? Bekijk dan hier snel de foto’s voor een ultieme sfeerimpressie!