Van buiten lijkt het geen bijzonder huis te zijn

Als je dit huis van buiten ziet, zou je niet direct verwachten dat hier een BN’er woont. Het lijkt namelijk op een standaard rijtjeshuis in Tilburg. We krijgen dan ook een beetje een déjà vu. Eerder zagen we namelijk al dit ‘normale’ rijtjeshuis in Almelo dat een ongelooflijke tuin had. Het huis waar we nu naar kijken is verrassend genoeg heel bijzonder en luxe vanbinnen. Het is het dus zeker waard om voordat je dit huis afschrijft toch maar even een kijkje van binnen te nemen. De persoon aan wie dit huis toebehoort is ook niet de minste. Het gaat hier namelijk om Roy Donders.

Roy Donders

Roy Donders kennen we allemaal

Het is alweer een tijdje geleden dat Roy Donders naam maakte. Hij startte als volkszanger en bracht meerdere nummers uit. Hij werd echter het meest bekend door het programma wat in 2013 op de buis verscheen: Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Rond het WK voetbal van 2014 stond hij opnieuw vol in de aandacht door zijn juichpakken die verkocht werden bij de Jumbo. In 2019 deed hij bovendien mee aan Expeditie Robinson.

Slaapkamer

Roy Donders wil zijn huis in Tilburg verkopen via Funda

Het huis heeft een zilveren interieur met veel goud en marmer. Dit is echter niet de reden waarom elke man hier wel zou willen wonen. Zo heeft deze woning in de kelder een jacuzzi, Turks stoombad en een sauna. Daarnaast heb je in de badkamer boven nog een bubbelbad. Hier bevinden zich ook nog eens ingebouwde schermen waardoor het nog nooit zo chill is geweest om Netflix te kijken. Een ander hoogtepunt is de tuin. Er is hier veel ruimte aanwezig. Ook is er een leuk overdekt stuk zodat je hier in de zomer heerlijk kan barbecueën en vette feestjes kan geven. Je moet dan ook wel een behoorlijk bedrag neerleggen wil je hier wonen: namelijk 465.000 euro.

Jacuzzi

Roy Donders

Keuken