Zo ziet de nieuwe Love Island villa er vanbinnen uit

Sinds deze week kunnen we weer volop genieten van een nieuw seizoen van Love Island. In deze serie doen 12 knappe single dames mee in een poging de ware liefde te vinden. Als kijkers kunnen wij stemmen op onze favoriete en minst favoriete koppels. Ben je niet populair genoeg? Dan kan het zijn dat je je spullen moet pakken en terug naar huis gaat. Het nieuwe seizoen is dus nog maar net begonnen, maar de oplettende kijker heeft al een detail kunnen spotten. De Love Island villa is namelijk gerenoveerd!

 

Holly Mae Brood als presentatrice bij Love island

Net als in de voorgaande seizoenen, presenteert Holly Mae Brood ook nu weer het nieuwe seizoen van Love Island. Maar naast haar werk als presentatrice, is ze ook actrice, danseres, zangeres en model. En dat laatste snappen wij maar al te goed. Holly is natuurlijk een superknappe verschijning, en zeker één van onze redenen om Love Island te kijken.

De nieuwe Love Island villa

Al drie seizoenen lang wordt Love Island opgenomen op het zonnige Gran Canaria. Ook dit jaar is dat niet anders, maar aan de accommodatie zelf zijn wel een aantal aanpassingen gemaakt! Holly Mae Brood en Viktor Verhulst geven de trouwe kijkers een tour door de vernieuwde villa, en laten ze meteen de vernieuwde plekjes zien.

Eén van de belangrijkste vernieuwingen: de jacuzzi. Hier kunnen de deelnemers zich in terugtrekken wanneer ze quality time willen en niet gestoord willen worden. Naast deze verandering zijn de iconische plekken uit de vorige seizoenen er ook gewoon nog. Zo staat er in de tuin nog steeds de keuken, staat de belangrijke vuurkorf er gewoon nog en is ook de compleet uitgeruste fitnesshoek niet te missen.

Maar dit is niet het enige wat we in de villa terugzien: ook aan de binnenkant zijn de nodige aanpassingen gemaakt. Zo is het boventerras een klein beetje veranderd voor een gezelligere sfeer, de woonkamer van de villa heeft een nieuw kleurtje gekregen en er staat een prachtige, nieuwe bank. Aan de slaapkamers is niet veel veranderd: de knusse slaapzaal met te kleine bedjes staat nog hetzelfde, en ook de make-up kamer voor de dames is niet veranderd.