Het duurste huis van Nederland in Bosch en Duin

Deze miljoenenvilla staat aan de bosrand in het Utrechtse Bosch en Duin. Het huis heeft een oppervlak van maar liefst 2.163 vierkante meter en staat op een perceel van 32.388 vierkante meter. Het woonoppervlak is verdeeld over vier woonlagen en naast de vele trappen is er ook nog eens een lift. Alle luxe die je je maar kunt wensen dus. De woning staat op Funda voor €18.000.000. Dat bedrag schud je niet zomaar uit je mouw. Het is ook niet voor niets het duurste huis van Nederland.

 

Met een zwembad met beweegbare vloer, een ware bioscoopzaal en een ruime fitnesszaal krijg je overigens waar voor je geld. In totaal heeft het huis 17 kamers, waarvan slechts vier slaapkamers. De living heeft hoge plafonds en twee zithoeken en de keuken is het beste van het beste voor de echte topchefs. De masterbedroom heeft naast een prachtige badkamer ook nog eens een gigantische inloopkast. In de garage passen tot tien auto’s. Vanaf twee verdiepingen is er toegang tot het terras en de achtertuin. 

Een rondleiding door Leslie de Ruiter

Makelaar Leslie de Ruiter geeft Floris Wyers van Pure Luxe een rondleiding door dit allerduurste huis van Nederland. De Ruiter is van Christie’s International Real Estate, een netwerk van makelaars van de meeste luxe huizen over de hele wereld. In de video krijg je onder andere de hoogtepunten van de villa te zien, maar wordt er ook nog even aandacht besteed aan de Rolls-Royce Cullinan waarmee Floris op zijn bestemming aankomt en het Audemars Piguet horloge dat hij draagt.

 

Er zit nog een heel groot verschil in prijs tussen het duurste huis van Nederland en de duurste villa van de wereld. Die kost namelijk maar liefst $500 miljoen.