Het duurste huis ter wereld staat in Bel Air-Californië

Het duurste huis ter wereld, The One, staat tussen de heuvels van Bel Air in Californië en maakt van al jouw dromen werkelijkheid. De miljoenenvilla wordt als absolute eyecatcher binnen de huizenmarkt gezien en is voorzien van alle exclusieve details. Toen men begon aan de bouw van dit gigantische onderkomen was dan ook vrij snel duidelijk dat enkel Bel Air de juiste plek was om dit optrekje neer te laten strijken. Het concept ontstond bij ex-filmproducent Nile Miami.

Binnenkijken in het duurste huis ter wereld ($500 miljoen)

In zijn tweede leven, als projectontwikkelaar zijnde, heeft de beste man al meerdere giga-huizen weten te realiseren in Bel Air en Holmby Hills – met deze woning als absoluut pronkstuk. Volgens de project ontwikkelaar van de Amerikaanse villa Nile Niami, is de half miljard dollar een koopje. Je krijgt er volgens Niami namelijk een heleboel voor terug. Enige tijd geleden kwamen de exclusieve beelden vrij van de woning, waarin de kijker werd rondgeleid in de gigantische villa.

Wat krijgt de koper voor $500 miljoen?

De woning beschikt over een oppervlakte van ongeveer 9300 vierkante meter met diverse ontspanningsmogelijkheden. Naast de fraaie omgeving en het fantastische uitzicht beschikt het duurste huis ter wereld over niet één, maar 5 zwembaden. Naast de verwarmde luxe zwembaden krijgt de eigenaar van de woning er een casino, nachtclub en zelfs bowlingbaan bij. Hebben jij en je beste maten zin de vrijdagavond te besteden in de bioscoop? Geen probleem.

Binnenkijken in het duurste huis ter wereld ($500 miljoen)

Voor een gezellige avond hoef je niet ver van huis. De gigantisch gemoderniseerde villa is namelijk voorzien van een privé-bioscoop met ruimte voor maar liefst 40 man. Daarnaast beschikt de miljoenenvilla over 20 slaapkamers, diverse luxe badkamers en een garageplek voor zo’n 30 auto’s Kortom: deze fantastische woning voldoet met zijn indrukwekkende ruimte en hoeveelheid licht over jouw volledige wensenlijst.

Benieuwd naar meer details van het duurste huis ter wereld? Bekijk dan de YouTube video hieronder.