Elizabeth Hurley speelde in Austin Powers

Misschien ken je Elizabeth Hurley nog van Austin Powers? Ze was de steunpilaar van Mike Myers in deze komedies waarin een geheim agent uit de jaren 60 via een tijdmachine naar de toekomst wordt getransporteerd. Toen was ze ook al om door een ringetje te halen en zo’n 20 jaar later is daar niks aan veranderd.

 

De actrice is vaak actief op Instagram

Je kunt Elizabeth ook kennen van haar rol in Bedazzled, in deze film speelt ze ‘The Devil’ en dat levert veel komische beelden op. De Engelse actrice uit Basingstoke is al sinds 1987 actief in de filmwereld. Ze was altijd heel erg met haar uiterlijk bezig en waarschijnlijk ziet ze er mede hierdoor nog steeds heel goed uit. Acteurs zoals Hugh Grant gingen mede vanwege haar looks ook een relatie met haar aan, maar toen hij werd betrapt met een prostituee besloot ze de relatie te beĆ«indigen. Ze waren samen van 1987 tot 2000.

Het is ook regelmatig een tijdje stil geweest rondom haar zoals tussen 2004 en 2010. Ook de laatste jaren is dit het geval, maar dan hebben we het vooral over films. Op Instagram is ze namelijk nog steeds volop actief, zoals wel blijkt uit haar recente Instagram-posts.

Zie een aantal van haar fitte foto’s op Instagram hieronder:

Toch is Elizabeth Hurley niet de enige oudere vrouw die er nog steeds heel jong uitziet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de knappe moeder van Megan uit Temptation Island?