Welke films en series worden deze week nieuw verwacht op Netflix?

Deze week hebben weer verschillende films en series hun releasedatum op Netflix. In de eerste week van maart verschijnen onder andere de klassieker American Pie 2 en de zenuwslopende series Worst Roommate Ever en Mentiras.

 

American Pie 2

De eerste film van deze lijst is niet bepaald nieuw, maar eerder een gouwe ouwe. Overigens ziet actrice Tara Reid uit de film er twintig jaar later nog steeds goed uit. American Pie 2 komt deze week op Netflix te staan. De film uit 2001 is het vervolg op de originele American Pie. Die is helaas in Nederland niet op Netflix te zien. American Pie 2 pakt het verhaal van de vrienden weer op aan het einde van hun eerste studiejaar. Die jongens gaan vakantie vieren, nemen zomerbaantjes om het feesten te kunnen bekostigen en komen weer regelmatig in seksueel getinte situaties terecht. American Pie 2 is vanaf dinsdag 1 maart op Netflix te bekijken.

 

Worst Roommate Ever

True crime fans opgelet: er komt weer nieuw kijkvoer aan. Misschien heb je weleens gedacht dat je de meest verschrikkelijke huisgenoot ooit had, maar deze documentaire-serie bewijst dat het altijd erger kan. In Amerika is het net even iets normaler om een totale vreemde in huis te halen wanneer je de huur niet alleen kunt betalen en dat kan nog weleens verkeerd aflopen. De serie laat zien hoe mensen die zich voordoen als hele nette, aardige huisgenoten een regelrechte nachtmerrie kunnen blijken. Van oplichters en fraudeurs tot regelrechte psychopaten en moordenaars. In vijf afleveringen worden waargebeurde verhalen verteld over de ergste huisgenoten die je kunt hebben, zowel van decennia geleden als slechts enkele jaren terug in 2018. Worst Roommate Ever verschijnt dinsdag 1 maart op Netflix.

 

Mentiras

De Spaanse serie Mentiras – in het engels getiteld als Lies and Deceit – is een psychologische thriller over een literatuurdocente en een chirurg. De docente, Laura Munar, beschuldigt chirurg Xavier Vera van verkrachting, die hij steevast ontkent. Twee inspecteurs moeten zien te achterhalen wat er is gebeurd, maar dat is geen makkelijke klus. Naast een gebrek aan bewijs blijkt namelijk ook nog dat Laura Munar een geschiedenis heeft van psychische stoornissen. De trailer belooft een serie waarin de spanning hoog oploopt. Mentiras is vanaf vrijdag 4 maart te bekijken op Netflix.