Wie is Romy Janssen?

Ondanks dat ze nog niet veel bekendheid in Nederland heeft verworven, is ze wel erg actief in het maken van muziek. Ze is dj en draait veel op het prachtige Spaanse party-eiland Ibiza. Romy Janssen is afkomstig uit het Limburgse Maastricht. Op Instagram heeft ze inmiddels zo’n 15K volgers en plaatst ze voornamelijk foto’s en video’s van haar werk. We kunnen er ook niet omheen: wanneer Romy achter de dj-booth staat is het sowieso een plaatje.

Hou je van house en techno? Dan ben je bij Romy aan het juiste adres

Ze is sinds kort op allerlei festivals te vinden. Romy Janssen, voorheen bekend onder de naam Moon’Soul, maakt voornamelijk afro house en technohouse muziek. Kijkend naar haar Instagramfoto’s, lijkt het erop dat ze ook steeds vaker in Nederland aan het draaien is. Zo zien we onder andere foto’s op Pukkelpop en Solar.

We zijn erg benieuwd wat de toekomst nog gaat brengen voor Romy Janssen. Ben je nou zelf niet zo’n festival-liefhebber, maar ben je wel benieuwd naar haar muziek? Check dan haar SoundCloud waar ze al haar nummers plaatst. Wij zijn in ieder geval groot fan van haar muziek (en looks). Hieronder vind je een aantal Instagramfoto’s van Romy:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROMY JANSSEN 🦎 (@romyjanssendj)