Wie is Cyrielle Verstuyft?

In België woont een bijzondere vrouw genaamd Cyrielle Verstuyft. Ze is 29 jaar oud en heeft lang donkerbruin haar. Maar haar schoonheid is niet het enige opvallende aan haar. Ze heeft iets heel bijzonders gedaan: ze heeft haar eigen bedrijf opgericht genaamd Cocobum.

Cocobum is niet zomaar een online webshop. Het is een webshop waar je prachtige, dure dingen kunt kopen. Er is wel een fysieke winkel van Cocobum, alleen staat die in Dubai. Even snel op en neer, waarom niet? Stel je voor dat je op zoek bent naar zwemkleding, dan heb je hier van alles. Bij Cocobum kun je de exclusiefste zwemkleding vinden.

Cocobum

Maar dat is nog niet alles. Cocobum heeft ook andere dure dingen, zoals allerlei soorten crèmepjes die je huid laten stralen en mooie kleren van over de hele wereld. Alles wat je hier vindt, is van de hoogste kwaliteit als we Cyrielle moeten geloven.

Wat Cyrielle zo speciaal maakt, is dat ze heeft een succesvol Instagram-account heeft. Hier deelt ze foto’s van haar leven. Cyrielle heeft meer dan 190.000 volgers op Instagram! Ze deelt foto’s van zichzelf op de meest geweldige plekken. Het is alsof je met haar meereist terwijl je naar haar foto’s en verhalen kijkt.

Dus, als je op zoek bent naar vrouwelijk schoon dan moet je zeker eens naar Instagram-account gaan van Cyrielle Verstuyft gaan. Ze is niet alleen knap, slim en afgetraind, maar ook een bron van inspiratie voor jongeren. Cyrielle laat zien dat het alles mogelijk is. Hieronder zijn nog wat foto’s van haar Instagram:

België uitgespeeld? Dit zijn de10 mooiste vrouwen uit Duitsland.