1. Rahel Chiwitt

We beginnen de lijst met de mooie Duitse vrouwen op Instagram met de prachtige Rahel Chiwitt. Rachel gaat door het leven als bikinimodel en heeft dan ook haar eigen bikinilijn ontworpen die zij regelmatig met haar volgers op sociale media deelt vanaf parelwitte stranden. En – eerlijk is eerlijk – hier krijgen wij het ook tropisch warm van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rahel (@rahelchiwitt)

2. Eleni Frommann

Als we het hebben over een van de mooiste atleten uit Duitsland op Instagram, dan hebben we het over Eleni Frommann. De Duitse schone trekt namelijk regelmatig een sprintje over de atletiekbaan en weet haar Instagram-volgers op sdan ook veelal te voeden met het mooiste beeldmateriaal, waarbij Eleni compleet gefocust is en haar lichaam het werk doet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙴𝚕𝚎𝚗𝚒 🦋 (@lenifrm)

3. Lena Gercke

Lena Gercke won in 2006 de eerste editie van Germany’s Next Topmodel en is sindsdien geen onbekende meer in Duitsland. Zo heeft zij zich ontwikkeld tot een van de bekendste Duitse topmodellen en verschijnt zij regelmatig op de buis als presentatrice. Kortom, een fenomenaal knappe vrouw die in Nederland ook wat bekender zou mogen worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lena Gercke (@lenagercke)

4. Ann-Kathrin Götze

Ann-Kathrin Götze mag ook niet ontbreken aan ons lijstje. Zij is namelijk de vrouw van de bekende Duitse voetballer  Mario Götze, die twee seizoenen uitkwam voor PSV. Naast voetbalvrouw is Ann-Kathrin ook model, zangers en heeft zij ook nog eens een YouTube-kanaal waar zij haar volgers regelmatig meeneemt in haar leven. Dat, in combinatie met het zorgen voor haar twee kinderen, maakt haar echt een powervrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ann-kathrin (@annkathrin)

5. Alica Schmidt

Alica Schmidt is een atlete op zeer hoog niveau en heeft dan ook op de Olympische Spelen gestaan voor Duitsland. Uiteindelijk is de Duitse schone haar passie door gaan geven en is zij fitnesscoach bij Borussia Dortmund geworden. Sindsdien staat het internet vol met foto’s van deze knappe dame en wij begrijpen dat helemaal.

6. Marie Hoffmann

Marie Hoffmann is nog een vrij onbekende dame in Duitsland. Zij is namelijk boerin en constant in de weer met biggen, paarden en konijnen, maar dat is niet waar wij onze ogen op gericht hebben. Marie is namelijk een lust voor het oog en daar zijn haar 363.000 volgers op Instagram het dan ook helemaal mee eens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie Hoffmann (@marie_hfmn97)

7. Giulia Gwinn

Grote kans dat de naam Giulia Gwinn je al bekend voorkomt. Zij heeft namelijk een uitzonderlijk talent voor voetbal en staat vanaf haar achtste al op het veld. Inmiddels komt de prachtige Giulia uit voor het Duitse nationale damesteam en speelt zij als rechtsachter of middenvelder voor de Frauen Bundesliga bij de club FC Bayern München. Een sportieve dame die ook no eens bloedmooi voor de dag komt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Giulia Gwinn (@giuliagwinn)

8. Liz Kaeber

Liz Kaeber is een fantastische verschijning op Instagram en daar zijn haar ruim één miljoen volgers het helemaal mee eens. Zo voorziet zij hen regelmatig van de meest zwoele blikken en prachtige portretten, waardoor wij bijna van onze stoel vallen. Wij vinden haar een beetje lijken op een combinatie tussen Romee Strijd en Doutzen Kroes. Iets wat wij enorm kunnen waarderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Liz Kaeber (@lizkaeber)

9. Jule Brand

Dat Duitsland de kweekvijver is van succesvolle sportvrouwen die ook nog een bijzonder knap uiterlijk hebben is wel duidelijk. Jule Brand is namelijk een prachtige vrouw om te zien en heeft daarnaast een grote passie voor voetbal. Zo speelt zij dan ook voor het Duitse vrouwenelftal en VfL Wolfsburg. Wat haar al veel succes op heeft geleverd, want het afgelopen jaar werd Jule verkozen tot de Golden Girl van Europa. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jule brand (@jule_brand)

10. Carolina Lavinia

Last but not least sluiten we de lijst met mooie Duitse vrouwen af met de leuke Carolina Lavinia. Zij komt uit Hamburg en gaat door het dagelijkse leven als model, waarbij zij ons iedere keer weer inpakt met haar blonde lokken en haar verleidelijke poses op Instagram. Kortom, de vrouwelijkheid spat ervan af en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CAROLINA LAVINIA (@carolinalavinia)