Maak kennis met Romee Strijd

Als je Romee Strijd nog niet kent, dan heb je echt onder een steen geleefd wat ons betreft. Het model is geboren op 19 juli 1995 en dat maakt haar 26 jaar. In 2011 tekende ze bij het modellenbureau DNa Model Management en in 2014 liep ze voor het eerst op de catwalk tijdens de Victoria’s Secret Fashion show. Ze is zonder twijfel een van onze favoriete Victoria’s Secret Angels. Voor de rest heeft ze modellenwerk gedaan voor veel andere merken waaronder: Burberry, Calvin Klein, Alexander McQueen, Balmain en Louis Vuitton.

 

Het model kreeg in 2010 een relatie met Laurens van Leeuwen. Hij staat bekend als de zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen. Om praktische redenen trouwde het stel in 2018. Ondanks dat ze al een aantal jaar getrouwd zijn, vroeg Laurens het model begin dit jaar op spectaculaire wijze alsnog ten huwelijk.

Romee heeft jarenlang geworsteld met PCOS. Dit kwam met name door haar mentale stress en de hoge druk die zij zichzelf oplegde. Door naar haar lichaam te luisteren kreeg ze na 7 jaar eindelijk haar menstruatie terug en raakte ze in verwachting van hun eerste kindje, een meisje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Het Nederlandse model is weer topfit

Romee Strijd heeft altijd gelet op haar figuur, soms was dat niet altijd even goed. Maar ze luistert nu volledig naar haar lichaam. Toch kunnen we concluderen dat ze weer helemaal in shape is na haar zwangerschap. Dit laat ze blijken door twee foto’s op Instagram die ze heeft geplaatst. Dit zijn tevens foto’s uit haar eerste lingerie-fotoshoot sinds haar zwangerschap.

Ze ziet er prachtig uit en lijkt weer helemaal de oude, op lichamelijk gebied dan. Een prachtvrouw die wij maar al te graag op onze tijdlijn zien verschijnen. Zie hieronder nog een aantal foto’s van haar Instagram-account:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lounge (@loungeunderwear)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

De Instagram van Romee Strijd is adembenemend, daarom zetten wij de 10 fijnste Instagram foto’s van het model even op een rijtje.