Romantische vakantiebestemmingen die nét wat specialer zijn

Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij 5 romantische vakantiebestemmingen geselecteerd speciaal voor jou en je meisje die alles behalve afgezaagd zijn. Roep je meisje erbij en overleg één van deze vakanties.

Plitvice

Zijn jij en je meisje echte natuurliefhebbers en niet vies van een wandeling? Dan zijn de Plitvice meren, gelegen in het mooie Kroatië, een perfecte vakantiebestemming. Dit gebied staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en beschikt over adembenemende uitzichten. Het nationale park en tevens oudste park in Zuidoost-Europa kent 90 watervallen, grotten en 16 turquoise meren. De meren zijn onder te verdelen in bovenmeren (Gornja) en benedenmeren (Donja). Trek jullie wandelschoenen maar aan en geniet van de prachtige, sprookjesachtige omgeving die jullie vakantie onvergetelijk maakt.

Vakantiebestemmingen samen met je meisje MAN MAN

Cinque Terre

Aan de kust van Italië liggen de vijf kleurrijke dorpjes Cinque Terre. Volgens velen is dit het mooiste deel van het land. De charmante dorpjes liggen in de inhammen van hoge rotsen tussen de steden Genua en Pisa. Corniglia, Riomaggiore, Monterosso al Mare, Corniglia en Vernazza vormen samen de Cinque Terre. Deze staan sinds 1997 op de Werelderfgoed lijst vanwege hun schilderachtige landschap. Voor een goed glas wijn, heerlijk Italiaans eten en waanzinnige uitzichten maakt Cinque Terre een perfecte plek voor jou en je meisje en een van de meest romantische vakantiebestemmingen. Salute!

Vakantiebestemmingen MAN MAN

Palau

Palau, ook wel bekend als Belau, is een eiland gelegen in Oceanië. Oceanië bestaat uit ongeveer 340 eilanden, waarvan er twaalf zijn bewoond. Zijn jij en je meisje dol op snorkelen of duiken? Dan is Palau echt een bezoekje waard. De onderwaterwereld is waanzinnig, vol met gekleurde vissen en prachtige koralen. Niet alleen is de onderwaterwereld prachtig, ook het eiland zelf heeft veel moois te bieden. Prachtige watervallen en het dierenrijk maken dit een onvergetelijke vakantiebestemming. Wanneer je op het eiland bent is het bezoeken van de Rock Eilanden van Palau ook echt een must.

Vakantiebestemmingen MAN MAN

Azoren eilanden

Gelegen aan de kust van Portugal ligt misschien wel één van de best bewaarde geheimen van de Atlantische Oceaan, namelijk de Azoren eilanden. De Azoren is een eilandengroep bestaande uit negen eilanden, midden in de Oceaan. Elk eiland heeft afzonderlijk zijn eigen bezienswaardigheden, maar de natuur staat toch écht op één. Door de schilderachtige dorpjes met kleurrijke huizen, ongerepte natuur, vulkaankraters, steile rotsen en de prachtige flora en fauna komen jij en je meisje hier helemaal tot rust.

Vakantiebestemmingen MAN MAN

Kefalonia

Zijn jij en je meisje toch meer opzoek naar bountystranden? Dan is Kefalonia, een eiland dat hoort bij Griekenland, daar perfect voor. Xi Beach, gelegen in het zuiden van Kefalonia, is een strand dat zeker een bezoekje waard is. Niet alleen zorgen de witte kleirotsen en het roodachtige zand voor een mooi plaatje, het zand zorgt ook nog eens voor een baby zacht huidje. Ook Myrtos Beach is een strand waar je jezelf al snel als koning op een tropisch eiland zal voelen. Het prachtige eiland beschikt niet alleen over schitterende stranden, maar ook de natuur op Kefalonia zal je verbazen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Melissani Cave. Dit is een indrukwekkend ondergronds meer weke verscholen ligt in een grot. Voor de sportievelingen onder ons is de Mount Ainos een aanrader. Een prachtig stukje natuur dat een prachtig uitzicht biedt over Kefalonia en de helderblauwe zee.

Vakantiebestemmingen MAN MAN

Willen jij en je meisje op korte termijn nog samen op vakantie om de herfst te ontvluchten? Dan zijn deze bestemmingen perfect als jullie echte zon liefhebbers zijn.