Vrouwen houden van humor, toch?

Vrouwen vinden mannen met humor vaak aantrekkelijk; het vermogen om te lachen kan de aantrekkingskracht vergroten. Sommige grapjes kunnen alleen wel een grens overschrijden en onbedoeld ongemak veroorzaken. Het is cruciaal om te begrijpen waar de lijn ligt tussen humor en ongepastheid. Dit overkwam een stel dat net getrouwd was. De man maakte een grap waardoor de vrouw al één dag na de bruiloft een scheiding heeft aangevraagd. Auw.

Wat eigenlijk het gelukkigste moment van haar leven had moeten zijn, liep uit op een nachtmerrie. Dit onthulde een vrouw die al na een huwelijksperiode van één dag de keuze maakte een scheiding aan te vragen. Het stel trouwde vlak voor Kerstmis in 2021 maar beiden waren in januari allebei weer vrijgezel. Natuurlijk was dit niet het oorspronkelijke plan van de vrouw, maar ze besefte dat ze niet bij de man kon blijven met wie ze was getrouwd na een ongelukkig incident dat op hun trouwdag plaatsvond. Een aantal jaar voor het stel ging trouwen heeft de vrouw een auto-ongeluk meegemaakt, waarna zij vast kwam te zitten in de auto. Je kunt je voorstellen dat ze ontzettend veel paniek heeft gehad in die situatie. Sindsdien kan ze er ook niet goed tegen om in kleine ruimtes te zijn of wanneer ze zich niet goed kan bewegen. Haar inmiddels ex-man wist natuurlijk van het ongeluk en hoe erg dit voor haar geweest is. De vrouw had dan ook één strenge regel voor de bruiloft: haar man mocht de taart niet in haar gezicht duwen. Hij beloofde die niet te doen en deed dit ook niet; hij ging nog een stapje verder.

@elegantnaija Groom went too far with the cake #trending #fyp #viralvideo #viraltiktok ♬ original sound – Elegant Naija

Sommige dingen moet je gewoon niet doen

Hij pakte namelijk haar nek stevig vast en drukte haar hoofd de bruidstaart in. Hij hield haar hierbij dus in haar nek vast en hield haar eventjes in de taart gedrukt. Dit zorgde voor een enorme paniekaanval en precies wat de bruid dus had willen voorkomen. De vrouw vertelt dat ze het nog het ergste vond dat de grap al van te voren gepland was; de taart was totaal vernield en hij had extra cup cakes meegenomen voor de gasten. Na deze ‘grap’ is de vrouw bij haar eigen bruiloft weggelopen en de dag erna heeft ze meteen een scheiding aangevraagd. Ze liet ook weten dat iedereen in haar omgeving vond dat ze zich aanstelde, maar voor haar was het duidelijk. De grap van haar ex-man ging voor haar te ver en een hele belangrijke en duidelijk grens van haar over. De les van vandaag: respecteer de grenzen van je partner en hou het bij wat minder ingrijpende grapjes.