Rolf Sanchez schaft weer een nieuwe auto aan

In de zomer van 2021 kocht Rolf Sanchez al een Porsche Targa, ook een auto om u tegen te zeggen. Rolf had zelf toen al het idee dat zijn dromen uit waren gekomen met zo’n gigant van een auto voor de deur. Maar toch was de droom nog niet helemaal compleet, blijkt nu een halfjaar verder. Hij schaft namelijk wederom een nieuwe auto aan en niet zomaar één.

Rolf kocht een heuse Ben Pon Jr. Edition. Van deze auto zijn er slechts 20 gefabriceerd en de zanger wist er één van te bemachtigen.

“Vandaag mochten wij Rolf verwelkomen in de showroom van Porsche Centrum Eindhoven voor de aflevering van zijn nieuwe Porsche. En deze keer wel een hele speciale, namelijk de tot 20 exemplaren gelimiteerde en exclusieve Porsche 911 Carrera 4S Ben Pon Jr. Edition. Uitgevoerd in de unieke paint-to-sample kleur Fischilbergrau”, dit vermeldt Porsche Centrum Eindhoven onder hun foto op Instagram. Het is niet bekend of Rolf zijn twee andere auto’s voor dit prachtexemplaar heeft ingeruild.

De specs van de Porsche Carrera 4S

Je kunt de auto direct herkennen door de unieke kleur Fischsilbergrau. De kleur komt overeen met de Porsche 365 die Ben Pon in 1949 liet importeren naar Nederland en als eerste heeft voorzien van een Nederlands kenteken.

rolf-sanchez-nieuwe-porsche

We kunnen je ook wat praktische informatie over de auto verschaffen. In de auto zit namelijk de bekende 3,0-liter zescilinder bi-turbo boxermotor. Deze staat garant voor 450 pk en 530 Nm koppel. De Porsche kan dus een topsnelheid bereiken van maar liefst 306 km/h. Ook komt de auto, en daarbij Rolf zelf, niks te kort op het bied van accelereren. In 3,8 tellen zal de teller van de auto de 100 km/u aangeven. Zo kan hij met topsnelheid van optreden naar optreden rijden.

rolf-sanchez-nieuwe-porsche rolf-sanchez-nieuwe-porsche

De nieuwe auto waarmee Max Verstappen zijn Formule 1-carrière gaat voorzetten is door Red Bull bekend gemaakt. Het gaat om de RB18.