Robotstofzuiger online te bestellen

Lidl kwam al eerder met een robotstofzuiger op de markt. Het was al een goed product, maar wellicht voor sommige mensen toch nog aan de te dure kant. Gelukkig zijn ze mee aan het gaan met de tijd en hebben ze ervoor gekozen één van hun robotstofzuigers in de aanbieding te gooien. Daardoor kan je vanaf nu een robotstofzuiger kopen voor minder dan 100 euro.

Als dat geen mooie aanbieding is, weten wij het ook niet meer. En zeg eerlijk: voor deze prijs wil je wel een stofzuigerhulpje aanschaffen voor in je woning.

Aanbieding van Lidl

De VILEDA® Robotstofzuiger VR One is de ideale schoonmaakhulp voor in je huis. De robotstofzuiger heeft een diameter van 32 cm, waardoor hij niet al te groot is en gewoon op te bergen is in je kast. Daar kan hij ook opladen, maar dat hoeft niet heel erg vaak. De stofzuiger heeft namelijk een sterke accu (2200 mAh Li-ion) en kan daardoor ruim 80 minuten achter elkaar stofzuigen. Daarnaast heeft hij een behoorlijk krachtige motor, waardoor hij zo over tapijt van maar liefst 1,5 centimeter kan rijden.

robotstofzuiger goedkoop bestellen

Check deze link om naar de website te gaan

Deze robotstofzuiger van Lidl heeft overigens ook Flexwheels, waardoor hij over veel ondergronden kan rijden, ook wanneer er obstakels liggen. Drempels en tapijtranden zijn allemaal geen probleem voor de VILEDA.

Hele goedkope en goede robotstofzuiger

De stofzuiger biedt 2 verschillende reinigingsprogramma’s, waardoor je altijd kan kiezen wat er precies nodig is in je woning. Is het nog niet zó vies, dan kies je het makkelijke schoonmaakprogramma. Of is het juist heel modderig? Dan is het intensieve programma de ideale oplossing. Tot slot heeft deze machine ook allerlei sensoren ingebouwd, waardoor hij bijvoorbeeld niet zomaar ergens tegenaan rijdt of dat hij niet zomaar van de trap valt. Dit alles was eerst bijna 200 euro en is nu afgeprijsd naar een bizar laag bedrag van 99,99 euro. Dus, koop de robotstofzuiger van Lidl zo snel mogelijk, voordat hij uitverkocht is.