De 65-jarige Robert ten Brink is nog steeds één van de meest geliefde presentatoren van de Nederlandse televisie. Hij bereikt de reguliere pensioenleeftijd, maar ten Brink is nog lang niet van plan om te stoppen met zijn werkzaamheden. Natuurlijk omdat hij presenteren een heel leuk vak vindt en er echt veel plezier uit haalt, maar ook zeker omdat hij er flink wat geld mee verdient.

En mocht je denken: dat salaris van Robert zal wel mee vallen, dan heb je het flink mis. De presentator is erg vermogend geworden met zijn werkzaamheden.

Het salaris van Robert ten Brink

Robert ten Brink presenteert naast All You Need Is Love ook vaak genoeg andere programma’s bij RTL. Ook al stapte bijna elke presentator over van RTL naar SBS, Robert is gebleven. Maar dat is ook niet gek, want ruim een jaar geleden tekende hij nog bij voor vier jaar. De presentator zou dus gek zijn als hij de overstap zou maken en RTL zou verlaten. En voor het salaris dat ten Brink krijgt, zou mening Nederlander blijven zitten. Het salaris van Robert werd in 2016 namelijk geschat op 850.000 euro per jaar. Dat is een flink zakcentje voor Robert.

robert ten brink

Daarmee verdient hij overigens meer dan bijvoorbeeld Irene Moors (€650.000) en Paul de Leeuw (€374.583). Wel zou hij nog meer kunnen verdienen aan zijn werkzaamheden. Linda de Mol verdient bij SBS bijvoorbeeld 150.000 euro per jaar extra en Gerard Joling schommelt tussen de 1.2 miljoen en de 1.4 miljoen.

Het vermogen van de presentator

Het vermogen van Robert ten Brink wordt geschat op 7 miljoen euro. Daarnaast heeft hij nog een prachtig herenhuis in het centrum van Amsterdam en zal hij ongetwijfeld nog ergens een vakantiewoning hebben staan. Hoe dan ook verdient de Dr. Love of onze eigen Cupido genoeg om rond te komen en er ook nog eens een flink zakcentje aan over te houden.