De zangeres plaatst uitdagende foto’s op Instagram

Dat de veelzijdige Rihanna goed in haar vel zit, is wel duidelijk. Ze is er niet vies van om hier een daar wat meer van haarzelf bloot te geven. Zo verscheen ze in onder andere haar eigen videoclips al schaars gekleed en deelt ze regelmatig pikante kiekjes, waarin ze wat meer laat zijn van haar mooie uiterlijk en vrouwelijke rondingen. Ze is nu 33 jaar en nog altijd in topvorm.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Ook nu deelt ze weer een aantal foto’s waar je u tegen zegt. Ze is namelijk te zien in een wel heel pikant setje. Op meerdere foto’s zien we haar tussen de grote prachtige kroonluchters poseren voor een zwarte achtergrond. Alle aandacht naar haar, kunnen we dus wel stellen. Onder de uitdagende zwoele foto’s schrijft ze: ‘holiday szn bout to be Xtra af #TisTheSavage’. Met deze foto’s promoot ze haar eigen ondergoedlijn, welke ze zelf aanheeft. De foto heeft dus wel een klein commercieel doeleinde. Niet dat wij dat erg vinden natuurlijk!

De carrière van Rihanna

De 33-jarige veelzijdige Rihanna brak alweer zestien jaar geleden door met haar eerste hit Pon the Replay. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit het wereldje en volgden er nog vele andere hits, waaronder don’t stop the music, umbrella en man down. Dat ze succesvol is, is een feit. In totaal heeft ze zo’n 30 miljoen albums en maar liefst 120 miljoen singles verkocht in haar carrière. Hier hield ze het overigens niet bij. Ook als actrice heeft ze een aardige carrière opgebouwd. Ze speelde meerdere rollen in grote films, waaronder haar laatste rol in 2018 in de film Ocean’s Eight.

Rihanna is een van de meest succesvolle artiesten ter wereld. Ze is dé rijkste zangeres en ook nog eens miljardair. Lees hier hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen zonder te zingen.