Mood Streetfood

Mood Streetfood is de nieuwe samenwerking van topchef Eveline Wu en kickbokskampioen Rico Verhoeven. Het is een fast-casual restaurant dat gezonde Asian Fusion gerechten van hoge kwaliteit serveert tegen een betaalbare prijs – slow food snel bereid. Bij Mood Streetfood geloven ze dat goed eten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Voor niet meer dan 12 euro staat er een goede Aziatische maaltijd op tafel. Met een speciaal take-away gedeelte maken ze het de mensen thuis makkelijk met mooie rijstgerechten, noedels en salades met een goed stuk vlees, vis of een vegan variant. Voor ieder wat wils!

Rico Verhoeven opent restaurant

Een gouden combinatie

Hoewel het op het eerste gezicht de verschillen tussen Eveline Wu en Rico Verhoeven groot zijn, haalt deze nieuwe streetfoodformule de overeenkomsten tussen de twee naar boven. Hun passie voor goed eten sprint eruit. Voor Rico is voeding, naast keihard trainen, de brandstof voor zijn grote prestaties. Tijdens zijn vele reizen over de gehele wereld heeft hij kennis gemaakt met heel veel gezonde smaakvolle gerechten, welke hij graag in Nederland toegankelijk wil hebben voor zoveel mogelijk mensen. Bij Eveline vormt de keuken de rode draad in haar leven, met een vader als chef-kok werd ze eenmaal volwassen ook een verdienstelijk chef-kok. Wu is nu eigenaresse van vijf succesvolle restaurants.

Rico Verhoeven in de horeca

Voor Rico is de stap naar een eigen horecaformule logisch. Het past perfect binnen zijn ambities voor na zijn sportieve carrière. “Mijn voornaamste focus is nog altijd mijn sport, maar ik wil nu een fundament leggen voor later, zodat ik niet in een zwart gat val na heel mijn leven te hebben gekickbokst. Ik kan mijn culinaire ervaringen uit mijn vele reizen en mijn ideeën over lekker maar gezond eten bij de Nederlanders brengen,” vertelt hij. Wat ik belangrijk vind is dat gezond eten lekker en toegankelijk is voor iedereen. Toen ik Eveline ontmoette in een van haar restaurants was ik oprecht verrast over de kwaliteit van het eten en haar ideeën om dat voor meer mensen toegankelijk te maken.”

Restaurant in eindhoven

Eveline Wu

Eveline over de samenwerking met Rico“Hij is voor mij de verpersoonlijking van toegankelijkheid, maar vooral ook van vitaliteit. Hij is een topfitte sporter, maar tegelijkertijd een echte levensgenieter. Hij heeft heel wat kunnen zien in de wereld en heeft creatieve ideeën over een gezonde levensstijl. Ik kan zijn ideeën culinair tot leven brengen. Simpel maar gezond Aziatisch eten. Naast ons restaurant hebben we straks vers gemaakte maaltijden in een gekoelde vitrine staan: die maaltijden kun je zo mee naar huis nemen en thuis opeten. Zodat het voor iedereen toegankelijk is”.

Rico en Eveline zijn zelf geregeld aanwezig, uiteraard om een hapje te eten, maar ook voor zogeten “eat & greets” waarbij gasten onder het genot van een hapje en een drankje met Rico en bijzondere tafelgenoten in gesprek gaan over uiteenlopende onderwerpen. Dus heb jij altijd Rico in levende lijven willen ontmoeten, dit is je kans.

Het restaurant aan de Nieuwe Emmasingel krijgt ongeveer 150 zitplaatsen en een takeaway-gedeelte, zodat je thuis de luxe van een restaurant kunt ervaren.