Rico Verhoeven maakt zijn relatie officieel met Instagram-video

Via verschillende roddelkanalen speelde dit al langer, maar echt zekerheid kwam er nog niet vanuit Rico Verhoeven of van de dame in kwestie. Ze werden in de zomer van 2021 al eerder samen gespot op een festival in Amsterdam. Hierna werd er al snel gesuggereerd dat de twee een setje waren. Ook leek het erop dat de twee samen met de kinderen deze zomer op vakantie waren.

 

Een bevestiging van de twee bleef langere tijd uit, tot gisteren. Gisteren was het Valentijnsdag, een dag om de liefde te vieren. Nu leek het Rico en zijn nieuwe liefde tijd om het officieel aan hun volgers te laten weten. De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, had het hele huis versierd om samen de liefde te vieren. Rico deelde een filmpje van het versierde huis en zette haar naar erbij in zijn Instagram-story. Nu lijkt het toch ook voor de volgers Γ©cht officieel aan te zijn.

rico-verhoeven-naomy-van-beem

Zijn nieuwe vriendin is Naomy van Beem

De nieuwe vriendin van Rico draagt de naam Naomy van Beem, maar wat weten we eigenlijk over haar? Ze is naar eigen zeggen een succesvol personal trainer, een echte business woman en daarnaast is ze moeder van een zoon. Het stel deelt dus hun grote liefde voor sport.

Naomy is niet altijd een echte fitgirl geweest. Ze heeft altijd in de knoop gezeten met haar gewicht en het schommelde letterlijk van dag tot dag. Uiteindelijk besloot ze om op haar vijftiende het roer volledig om te gooien. Ze ging aan het werk in de fitnessindustrie en maakte uiteindelijk van dit bijbaantje haar fulltime baan.

Ze heeft door de jaren heen verschillende bekende Nederlanders van personal training voorzien. Je kunt hierbij denken aan grote namen zoals Kim Feenstra, Boef en jawel, Rico Verhoeven! De kans is dus groot dat zij elkaar via deze weg hebben leren kennen en hier ook de vonk is overgeslagen.

Hieronder vind je een greep uit de Instagram foto’s van Naomy van Beem: