Max Verstappen op de GP van België 2020

Afgelopen weekend vond de GP van België plaats waar Max Verstappen uiteindelijk P3 heeft behaald. Hij stond samen op het podium met Lewis Hamilton (P1) en Valtteri Botas (P2). Gefeliciteerd Max. Het drama van team Ferrari kabbelt bij deze GP op hetzelfde tempo door. Sebastian Vettel eindigde als dertiende, gevolgd door zijn teamgenoot Charlec Leclerc. Vorig jaar eindigde Leclerc bij deze race op P1. Alex Albon (teamgenoot van Max) eindigde op P6.

Max Verstappen en Rico Verhoeven

Dat Max Verstappen en Rico Verhoeven elkaar kennen is geen geheim. De mannen waren eerder al te zien in een killer workout filmpje waar Rico de topcoureur afmat met een kickboks work-out. Als Formule 1-coureur ben je natuurlijk in topvorm maar de work-out die Rico voorlegde, was toch even andere koek.

De twee beste topsporters van ons land delen duidelijk een liefde voor elkaars sport. In het killer work-out filmpje is goed te zien dat Max er vol voor gaat. Rico heeft op zijn beurt verschillende posts op Instagram van auto’s. De vechter heeft een razendsnelle McLaren met 720 pk die onlangs een totale make-over heeft gehad.

Before raceday

Voor de GP van België heeft de coureur duidelijk even genoten van het zonnetje met zijn vrienden. Op de foto zitten Max Verstappen en Richard Henri op de achtergrond. De gebroeders Joseph en Louis Klibansky lachen en happen richting Daniel Ricciardo die Rico Verhoeven in een houdgreep heeft.

Oud teamgenoot van Max Verstappen is er ook bij

Ricciardo is een oud teamgenoot van Max en rijdt tegenwoordig voor Renault. Vanaf 2021 is hij te bewonderen in het team van McLaren. Ondanks dat ze niet meer bij elkaar in het team zitten, is hun band zo te zien nog erg sterk. En wat moet je er nog meer van zeggen? Jongens blijven jongens.

View this post on Instagram

Uber pool

A post shared by Daniel Ricciardo (@danielricciardo) on