Dat Rico Verhoeven van dikke auto’s en motoren houdt, dat is alom bekend. De King of Kickboxing laat zijn speeltjes ook graag zien op Instagram en daarin geven we hem geen ongelijk. Zo plaatste hij onlangs een foto met zijn toffe nieuwe motor, waar hij maar al te graag mee over de wegen scheurt. Maar hij is niet alleen fan van tweewielers. Ook is Rico Verhoeven in bezit van een razendsnelle oranje McLaren. Althans, dat was hij.

Rico Verhoeven geeft zijn auto een nieuwe kleur

Nee, Rico heeft zijn auto niet ingeruild voor een nieuw speeltje. Hij heeft ervoor gekozen om zijn dikke bolide een geheel nieuw jasje te geven. De kleurkeuze was lastig voor hem. Wordt het monsterlijk rood of gaat hij toch voor een luxe zwarte kleur? Moeilijk.

Voor Rico was er dan ook maar één oplossing: ga gewoon voor twee kleuren met een onwijs toffe fade. Op zijn Instagram plaatste hij een video waarin hij de nieuwe kleuren van zijn McLaren showt. En wat is het bruut!

View this post on Instagram

I couldn't choose 🔴⚫ By @absolute.motors

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

De specificaties van de McLaren 720S

Dat Rico zijn Porsche Panamera ongeveer een half jaar geleden inruilde voor deze leipe McLaren, dat verbaast ons niks. De 4.0 liter V8 supercar van Rico heeft maar liefst 720 pk onder de kap. Een monster.

En dat een nieuwe kleur een auto een geheel nieuw leven kan inblazen, dat wordt hier weer eens bewezen. Check hieronder hoe de McLaren 720S eruit zag in de oranje kleur:

Bij een ‘before’ beeld, hoort natuurlijk ook een ‘after’ beeld. Op de Instagram pagina van Absolute Motors werd de vernieuwde auto nog even in de spotlights gezet. Wat denken jullie? Een geslaagde zet van Rico?