De carrière van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven, wie kent deze man nou niet? Toch volgt een kleine introductie voor men die een reminder nodig heeft. Verhoeven is een 33-jarige kickbokser en tegenwoordig ook acteur. In 2004 werd Rico actief in het kickboksen op professioneel niveau en maakte deel uit van de franchises K-1, It’s Showtime, Superkombat en Glory.  Door zijn overwinningen in de ring mag hij zich onderhand een BN’er noemen, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Zo is de kickbokser niet alleen maar actief binnen de ring, maar ook op de set. Hij speelde namelijk in films en televisieseries zoals Undercover, Bluf en Black Lotus.

De nieuwe winkel en woning in Brabant

Rico Verhoeven heeft een bedrijfspand gekocht in het centrum van Halsteren (Brabant). Eerst kocht hij het winkelpand voor 250.000 euro en een paar weken later besloot hij het erboven gelegen appartement voor 250.000 euro aan te schaffen. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 110 vierkante meter en beschikt over drie slaapkamers en een badkamer. Het bedrijfspand en het appartement heeft hij met zijn eigen geld gekocht. Dat verbaast ons helemaal niks als we kijken naar het vermogen van Rico Verhoeven.

De woning bestaat uit eerste verdieping met daarboven een zolder. Het appartement beschikt ook over een riant dakterras waar je heerlijk kan genieten van de zon. Hiervoor werd het appartement verhuurd voor 995 euro per maand.

Rico woont momenteel in een prachtige villa (die hij ook wel zijn droomhuis noemt) die hij kocht in 2017. Het lijkt ons dan ook niet aannemelijk dat hij gaat verhuizen naar zijn nieuwe appartement. Welke intenties hij exact heeft bij deze aanschaf, is ons onbekend. Bekijk hieronder de foto’s van zijn nieuwe appartement of neem een kijkje bij Bekende Buren.

Rico Verhoeven koopt een bedrijfspandRico Verhoeven koopt een bedrijfspand