Rico Verhoeven geeft zijn sportwagen wéér een nieuwe, opvallende kleur Media

Rico Verhoeven geeft zijn sportwagen wéér een nieuwe, opvallende kleur

Rico heeft een liefde voor sportwagens en verwent zichzelf dan ook met de tofste bolides. Ook geeft hij regelmatig zijn huidige wagens een nieuwe kleur. Nu is het weer raak en heeft Rico Verhoeven zijn McLaren 720s wéér een nieuwe, opvallende kleur gegeven. Lees snel verder, want dit is een heel lekker begin van het jaar voor de professionele kickbokser.

Rico Verhoeven zijn liefde voor sportwagens

De 33-jarige Rico Verhoeven heeft met zijn fantastische carrière, waarbij hij zichzelf al tien jaar wereldkampioen mag noemen, al veel geld bij elkaar gebokst. Dit kun je natuurlijk investeren in mooie panden, maar in Rico zijn geval stopt hij zijn geld maar al te graag in auto’s. Mede daarom is de professionele kickbokser dan ook sinds een aantal maanden een officiële partner van Urban Automotive Europe. Zij verkopen auto-onderdelen en geven auto’s ook regelmatig fantastische make-overs. En van dat laatste maakt Rico optimaal gebruik.

Rico Verhoeven geeft zijn McLaren 720S een nieuwe kleur

Door zijn liefde voor auto’s gaf Rico zijn vriendin Naomy van Beem dan ook al voor kerst een gloednieuwe wagen. Dat is niet bepaald een doorsnee kerstcadeau te noemen. Daarnaast reed hij zelf ook al in dikke sportwagens, zoals een Audi RSQ8 Urban en een Porsche Panamera die hij vorig jaar heeft ingeruild voor een McLaren 720s.

Afgelopen maand besloot Rico zijn McLaren een echte winterkleur te geven met een nieuwe kleur velgen en remschijven in neon groen. Maar blijkbaar is Rico Verhoeven alweer uitgekeken op deze winterkleur en daarom heeft hij zijn sportwagen dan ook wéér een nieuwe kleur gegeven. Zo heeft hij zijn sportwagen omgetoverd in een oranje eyecatcher en wij vinden deze kleur echt ontzettend goed bij zowel de McLaren als bij de kickbokser zelf passen. Laten we hopen dat Rico zijn fantastische sportwagen deze keer dus wat langer in deze prachtige kleur houdt. Maar dat weet je natuurlijk nooit, aangezien de vorige kleur er net aan een maandje op heeft gezeten.

Check hieronder Rico Verhoeven zijn sportwagen in een nieuwe kleur, want dat wordt gegarandeerd kwijlen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Louwman Exclusive (@louwmanexclusive)