De loopbaan van Kelly Piquet

Kelly Piquet is geboren op 7 december 1988 en daarmee ongeveer negen jaar ouder dan haar vriend Max Verstappen. Eerder had ze een relatie met de Russische F1-coureur Daniil Kvjat, met deze man heeft zij ook een dochter. Dit bleek echter geen sprookje te zijn. Sinds oktober 2020 is ze samen met de Nederlandse Verstappen.

Zelf is Kelly Tamsma Piquet Souto Maior (zoals haar volledige naam luidt) werkzaam als model, columnist en blogger. Bovendien is ze de dochter van de Braziliaan Nelson Piquet, die driemaal wereldkampioen Formule 1 werd. Haar moeder Sylvia Tamsma is bovendien ook een Nederlands en werkte als model. Kelly Piquet treedt nu in haar voetsporen. Zo heeft ze meerdere modeshows gelopen. Daarnaast is ze werkzaam in de modewereld voor tijdschriften als Vogue Lationamerica, het warenhuis Bergdorf Goodman en als columnist voor het tijdschrift Marie Claire. Ook zonder het vermogen van Max Verstappen weet zij dus prima zelf rond te komen.

Bikinifoto op Instagram van wereldklasse

Ook op Instagram is Kelly Piquet nogal succesvol. Het Braziliaanse model beschikt daar over meer dan 1,1 miljoen volgers. Onlangs werden zij blij verrast met deze pikante bikinifoto: