Jullie zijn net aan het daten

Heb jij net een nieuwe vlam aan de haak geslagen? Is alles nog hartstikke pril maar wil je wel iets moois cadeau geven voor Valentijnsdag? Een oorbel is een laagdrempelig sieraad wat vrouwen makkelijk vervangen en afwisselen. Er hangt minder emotionele waarde aan dan bij de aanschaf van een ring.

Majime Oorbellen Valentijnsdag

Voor mooie oorbellen in zowel zilver als goud ben je bij Majime aan het juiste adres. Ze hebben zelfs oorbellen die je kan mix & matchen, mocht je toch een beetje extra willen uitpakken. Ga bijvoorbeeld voor de Suki oorbel, deze valt mooi te combineren met de Miya oorbel. Heeft je nieuwe vlam een wat meer uitgesproken stijl? ga dan voor de Saya oorbel, een echte eyecatcher!

oorbel cadeau valentijnsdag vriendin vrouw net samen

Suki Earring Gold Plated

Majime €42,45 Shop nu
oorbel kopen voor vriendin welke goude

Miya Earring Gold Plated

Majime €33,95 Shop nu

Jullie zijn net een jaar samen

Ben je al wat langer samen met je vriendin? Ga dan voor een ketting, dit kan ze altijd bij zich dragen en eventueel nog combineren of afwisselen met andere. Bijkomend voordeel: ze zal altijd even aan je denken als ze in de spiegel kijkt.

ketting cadeau valentijn

Een klassieke ketting die bij de meeste vrouwen goed in de smaak valt is de Suki ketting. Houdt je vriendin ervan om meerdere kettinkjes tegelijk te dragen? Kies dan voor de Gina ketting en/of de Amaya ketting. Alle sieraden zijn verkrijgbaar in zowel goud als zilver. Kleine tip: dubbel check vooral even welke kleur je vriendin het liefst draagt. Niet geheel onbelangrijk.

ketting moederdag

Suki Necklace Gold Plated

Majime €64,55 Shop nu
amaya ketting majime valentijnsdag goud

Amaya Necklace Gold Plated

Majime €64,55 Shop nu

Jullie zijn al jaren een happy couple 

Zijn jullie net als yin en yang? Al jaren samen en jullie relatie is sterker dan ooit? Ga dan voor een ring, ongetwijfeld de beste keuze. Een ring heeft de hoogste emotionele waarde en hier zal je het hart van je vriendin opnieuw mee veroveren. De Saya ring is het perfecte liefdesgebaar: subtiel, klassiek maar toch uniek.

gouden ring als goed cadeau voor een vrouw

Toch nog twijfels over wat je jouw valentijn cadeau wil doen? Dan is de Majime online giftcard nog een goed alternatief. Daarmee kan ze zelf wat moois uitzoeken en weet je zeker dat ze blij zal zijn met haar cadeau.

saya ring goud vriendin

Saya Ring Gold Plated

Majime €56,05 Shop nu

Nog een mooi bijkomend voordeel: het sieradenmerk Majime heeft t/m 14 februari een Valentijns-sale lopen, 15% korting op alle sieraden! Dat maakt het geven van een cadeautje toch nét een stukje leuker. Met de bovenstaande tips bezorg je gegarandeerd een big smile op het gezicht van jouw partner. Succes!