Wat eet Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven moet natuurlijk goed op zijn voeding letten. Grotendeels van de dag eet hij dan ook eiwitrijke en voedzame producten. Maar zoals elk persoon heeft hij ook af en toe een flinke cheatdag. Zijn grootste vriend op zo’n dag is de McDonalds, want daar kan hij echt veel eten en behoorlijk veel geld uitgeven aan ongezonde voeding. Rico: “Ik eet dan ook wel 6, 7 broodjes. 2 Big Macs, een paar McChickens, een cheeseburger, een gewone hamburger en wat kipnuggets.” Al met al is hij bij een bezoek langs de fastfoodketen gauw 50 euro kwijt. En met de calorieën is het ook niet mis: “Bij een bezoekje aan de Mac ben ik al gauw 2500 kilocalorieën verder.” Dat is de hoeveelheid die een normaal persoon per dag moet binnenkrijgen. 

Rico Verhoeven deelt recept van gezonde spread

Rico Verhoeven eet voor de rest vrij gezond. Zo deelde hij een heerlijke avocado spread op zijn Instagram. We hebben het recept voor je uitgewerkt, zodat je gelijk aan de slag kan.

Ingrediënten van de avocado spread

3 ontbijtcrackers
2 avocado’s
3 eieren
1/2 limoen
1 eetlepel olijfolie
Peper en zout

Bereidingswijze van de avocado spread

Kook de drie eieren hardgekookt, op een normaal vuurtje moet je de eieren 8 á 10 minuten op het fornuis laten staan. Giet ze daarna af en laat ze schrikken door ze onder koud water te houden. Haal vervolgens de buitenkant van de avocado’s en haal de pit eruit. Prak alle avocado’s dan tot een guacamole en doe er wat peper en zout bij. Doe de olijfolie bij de avocado’s in de schaal en knijp de halve limoen over de avocado’s en olijfolie heen. Mix het geheel vervolgens helemaal totdat het een gladde substantie is geworden. Doe er naar smaak nog eventueel wat zout en peper bij.

Begin nu met het beleggen van je crackers. Neem alle drie de crackers uit de verpakking en leg ze op een bord. Smeer dan ruim de avocado spread over de crackers. Snij tot slot de drie eieren in gelijke stukken en verdeel de stukken ei over de crackers.

Als je het echt goed hebt gedaan, krijg je het resultaat zoals Rico Verhoeven hieronder in de video laat zien.

Benieuwd naar de rest van zijn levensstijl? Kijk dan naar deze heerlijke foto die hij plaatste, waarin hij aan het chillen is met Max Verstappen.