Verhuist Rico Verhoeven naar Amstelveen?

Patty Brard zag dat er ineens een dikke sportwagen voor de deur stopte. Even later werd de deur open gedaan en daar stond de wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven met zijn vriendin. Het duo was in de buurt en besloot gewoon even aan te bellen om te kijken of een bezichtiging mogelijk was.

Ondanks dat de woning ontzettend in de smaak viel, was Rico Verhoeven wel teleurgesteld door de gebrek aan ruimte. Voor veel mensen is 266 vierkante meter meer dan genoeg, maar omdat de kampioen niet alleen is en drie kinderen heeft, komen ze net een kamer tekort. Dit vinden ze ontzettend jammer, want de woning is een pracht werk.

woning patty brard villa

De miljoenenvilla van Patty Brard staat op Funda te koop

De televisiepersoonlijkheid verkoopt haar villa omdat ze opzoek is naar een ‘gelijkvloers kleiner pied a terre (tweede huis naast haar woning in Ibiza)’ in Nederland. De woning van Patty is gelegen aan de Amstel en heeft een totaal woonoppervlakte van 266 vierkante meter. De woonoppervlakte is verdeeld over vier woonlagen en het gehele perceel is overigens 245 vierkante meter. Maar wat krijg je nou precies voor dit pareltje met een vraagprijs van 2.250.000 euro?

In totaal zijn er zeven kamers waarvan vier slaapkamers. Zo zijn er ook twee badkamers en een apart toilet. Voor luxe hoef je niet de deur uit, ook krijg je er een jacuzzi, stoomcabine, een ligbad en een eigen indoor zwembad bij. Sloep erbij? Dat kan, met een vergunning want je zit toch aan de Amstel. Voor entertainment hoef je ook niet het huis te verlaten. De villa is voorzien van een Sonos-geluidsysteem en een beamer waarop films or series gekeken kunnen worden. Daarnaast liggen overal UTP-kabels voor betrouwbaar en snel internet. Ideaal.

Benieuwd naar meer foto’s? Kijk dan hieronder (Funda):

bezichtiging villa patty brardpatty brard villa bezichtiging