Villa van Patty Brard te koop: vakantiegevoel in je eigen huis

Patty Brard is inmiddels 67 jaar en geniet nog volop van wat het leven biedt na een langlopende en succesvolle carrière in de showbusiness. Haar paleisje in Amsteldijk wordt omschreven als ‘Bali meets Ibiza’ en is behoorlijk. Zo ook het prijskaartje van de villa die de bekende Brard te koop heeft gezet. Maar als je een blik werpt op wat er geboden wordt, dan is dat best te plaatsen. Het straalt rust en ruimte uit op een toplocatie.

 

Met een hypotheek van anderhalf miljoen euro zou het betekenen dat Patty 750.000 euro kan cashen. De huidige vraagprijs bedraagt namelijk 2.250.000 euro. 

villa patty brard te koop

Voor de villa die in 2010 is gebouwd klinkt dat inmiddels redelijk marktconform. Je krijgt voor dat bedrag namelijk 266m² aan woonoppervlakte verdeeld over vier woonlagen. Het gehele perceel is overigens 245m². 

Veel ruimte en vooral veel gemakken om te relaxen

Wat je daar vindt? Zeven kamers, waarvan vier slaapkamers zijn. Zo zijn er ook twee badkamers en een apart toilet. Om jezelf te verwennen, hoef je de deur niet uit: een jacuzzi, stoomcabine en een ligbad zijn inbegrepen. Zo ook een douche (uiteraard), evenals een eigen indoor zwembad. De villa die Patty Brard te koop gezet heeft is eveneens voorzien van een prachtig uitzicht op de nabijgelegen natuur. Binnen enkele stappen sta je namelijk aan het water. Je eigen sloep erbij? Dat kan, met een vergunning. Je zit namelijk aan de Amstel.

Ook in opzicht van entertainment hoef je de deur niet uit. De villa is voorzien van een Sonos-geluidssysteem en een degelijke beamer. Overal liggen UTP-kabels voor snel en betrouwbaar internet. De villa komt ook met een ingebouwd alarmsysteem. 

Patty zegt met pijn in hart afscheid te nemen van haar villa. En de gelukkige koper is niet direct zomaar iemand, blijkbaar. De advertentie op Funda meldt: “Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.” Kortom: dat bakje pleur met Patty Brard zit in de prijs meegerekend! Zie hieronder een aantal foto’s (bron: Funda):

villa amstelveen te koop funda

losstaand huis funda amstelveen te koop